18 May 2016

Maharaja Celgynic

Bismillah

selamat bersua kembali.

Kali ni ruby nak kongsi dengan anda semua satu produk daripada Sahajidah Hai-O, yang telah dirumus semula. 


Celgynic Gold

 @ 

Herba Maharaja





Rahsia KEHEBATAN Maharaja Dinasti MING dengan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guansheng, penasihat khas kepada Fujian Province of China. Medical & Healthcare Product Xiamen. Profesor di Jabatan Biologi Xiamen University. Beliau telah memenangi anugerah  perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.


__________________________________________________



KANDUNGAN UTAMA



Kandungan utama Celgynic ialah minyak kuning telur yang mana mengandungi LESITIN yang tinggi di dalamnya. Apa itu lesitin? Boleh rujuk FAQ di bawah. 

__________________________________________________________



FUNGSI, KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAANNYA ;



* meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan

* Memberi kesan menakjubkan (saiz dan eraksi - botol ke2)

* Memberi tenaga dan meningkatkan imuniti tubuh

* Menurunkan kolesterol dlm darah, justeru mengelakkan sakit jantung, tekanan darah rendah serta trombosis dalam otak.

* Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalam dan luar.

* Mengawal paras gula dalam darah.

* Mencegah penyakit kulit dan menghilangkan kehitaman pada kulit.

* Mengelakkan rambut gugur malah memperbaiki kualiti dan kuantitinya.

* Meningkatkan daya ingatan, membantu perkembangan otak dan mencegah nyanyuk.

* Anti ketumbuhan (tumor) atau kanser.






__________________________________________________________


CARA PENGAMBILAN

2 kali sehari selepas makan dan diambil pada waktu pagi dan waktu malam. 



Setiap kali 2-4 biji. 


Sebaiknya disimpan ditempat sejuk [peti sejuk].


Celgynic juga telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan KKM 1372661318
______________________________________________________________


FAQ



Apakah itu lesitin yang terkandung dalam CELGYNIC?


Nutrien lesitin yang terkandung dalam CELGYNIC adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kalenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.


Adakah CELGYNIC dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?


CELGYNIC kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan menguraikan lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalam saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun. Kegagalan merembes insulin yang mencukupi mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekana darah dan kolesterol badan.


Bolehkah CELGYNIC diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?


Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai yang dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan dan amat bermanfaat untuk badan.


Adakah CELGYNIC sesuai diambil oleh semua peringkat umur?
Kanak-kanak dibawah umur 3 tahun tidak dicadangkan untuk mengambil CELGYNIC


_____________________________________________________
TESTIMONI





_________________________






Dapatkan Celgynic Gold sekarang.

230 mg x 120 softgels 

Hanya RM 153.00 sahaja 


Hubungi Ruby ( 013-211-3164) atau Saiful (013-939-4147) 
ruby.yah88@gmail.com

____________________________________________________________


Anda juga berpeluang menjadi pengedar Celgynic Gold

keuntungan minimum RM 1000 sebulan! 

* Pil kecantikan + Rambut + Kulit + Rahsia Kesihatan Dalaman Lelaki *

ada yang berani sahut cabaran untuk menjadi pengedar sah Celgynic?



Hubungi Ruby ( 013-211-3164) atau Saiful (013-939-4147) 
ruby.yah88@gmail.com





12 April 2016

SET KEMPIS PERUT



Kenapa Wajib Pilih Set Kempis Perut?

Ramai nak kurus dan nak perut kempis tapi masih gagal mendapat hasil yang memuaskan hati kerana belum jumpa cara yang sesuai.

Nak Kurus dan Perut Kempis perlulah mengamalkan diet seimbang dan sihat secara semula jadi tanpa perlu makan PIL KURUS yang kemungkinan membahayakan kesihatan.

Kami ada produk semulajadi yang terdiri daripada bahan semulajadi, tanpa bahan kimia dan selamat 100% untuk dimakan. Dan kami namakan ia sebagai Set Detox atau Set Kempis Perut yang boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengurangkan inci pada badan secara semulajadi dan selamat!

Set Detox / Set Kempis Perut kami terdiri daripada:


✔ BV Alfafa
✔ Garlic Tablet
✔ Mineral Coffee








___________________________________________________________________

KELEBIHAN SETIAP PRODUK SET KEMPIS PERUT



1. BV Alfalfa

- menyahtoksid
-menggalakkan sistem penghadaman yang baik
- mangALKALIkan badan
- menghilangkan bau nafas
-meningkatkan fungsi imuniti badan
- mengurangkan haba dalam badan yang berlebihan
- menambah darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen ke seluruh badan.



2. Hai-O Garlic Tablet

- menurunkan kandungan lemak dan kolesterol dalam darah
- mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis
- menghalang pembekuan darah, mencegah trombosis
- membantu fungsi penghadaman, melegakan perut kembung, dan ulser peptik
-membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
-membantu menyelaras gula dalam darah
- menggalakkan peredaran darah dalam badan



3. Mineral Coffee

-menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- minyingkirkan toksin dalam badan
- membantu mengawal rasa lapar
- sesuai untuk pesakit diabetes, darah tinggi, sakit jantung, sembelit & migrain




___________________________________________________________________

CARA PENGAMBILAN SET KEMPIS PERUT

Pagi

1 sachet Mineral Coffee
2 Garlic tablets

Tengahari

BV Alfalfa (selepas lunch)

Petang

1 sachet Mineral Coffee

Malam

BV Alfalfa (selepas dinner)
2 Garlic tablets


__________________________________________________________________

TESTIMONI













disclaimer: Testimoni hasil produk daripada website ini adalah contoh nyata daripada pengguna.

__________________________________________________________________
__

Jangan risau! Impian anda untuk memiliki badan idaman mampu direalisasikan dengan SET KEMPIS PERUT terbaik kami yang harganya juga sangatlah berpatutan!!






Dapatkan segera set kempis perut dengan hanya RM160 sahaja (exclude postage). Tindakan yang cepat mampu menghasilkan keputusan yang mengagumkan. Orang lain dah cuba, anda bila lagi.


013-211.3164
ruby.yah88@gmail.com



09 February 2016

BEIJING..Saya Pasti Sampai!!




Seminggu lepas, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) telah pon mengumumkan pakej pelancongan yang baru. Ini yang seronok berniaga dengan SHOM selain dapat Bonus, syarikat juga menyediakan insentif-insentif yang menarik untuk para usahawan. Antaranya ialah 'FREE TRIP' ke merata dunia. Kalau sebelum ni nak pergi melancong ke luar negara setahun sekali pun belum tentu dapat, kali ni dengan SHOM anda pasti boleh.

Tapi, ke manakah kita nanti?

Kita akan ke BEIJING!!!



Semuanya adalah PERCUMA!

Layanan 5 Bintang
Pengangkutan PERCUMA!

Penginapan PERCUMA!
Makan PERCUMA!



Malah syarikat pun bagi juga duit saku/ duit poket tau.
Kita ni cuma perlu sediakan duit untuk membeli-belah je. 

Alhamdulillah. Nikmat!!


Apa yang menarik di Beijing ni? Sempat lah juga Ruby google tadi. Banyak rupanya tempat2 yang menarik untuk dilawati di Beijing nanti. Antaranya yang paling popular Great Wall of China, Forbidden City, Bell and Drum Tower, Temple of Heaven, Beijing National Stadium dan banyak lagi.

Great Wall of China

Forbidden City

Bell and Drum Tower


Temple of Heaven


Beijing National Stadium 


Beijing ni juga syurga membeli belah kan. nak beli sutera berkualiti tinggi, Beijing lah tempatnya. Mana tau kan nanti pergi sana dapat free sutera sepapan. hikhikhik..


Mana tau mungkin dibawa ke Panda House. Harap-harap Ruby pon boleh jumpe panda ye. Selalu tengok ikut Youtube video panda-panda yang comel ni. Rasa macam nak peluk buat tidur je. 








Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING PERCUMA!, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 angka) setiap bulan, Ruby membuka peluang untuk anda untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Di dalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.


Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahawan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya.


Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan.

 Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. 
In sha Allah


Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh terus menghubungi; 

Ruby : 013-211 3164


InsyaAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usaawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.



BERTEMU KITA DI BEIJING!