12 April 2016

SET KEMPIS PERUT



Kenapa Wajib Pilih Set Kempis Perut?

Ramai nak kurus dan nak perut kempis tapi masih gagal mendapat hasil yang memuaskan hati kerana belum jumpa cara yang sesuai.

Nak Kurus dan Perut Kempis perlulah mengamalkan diet seimbang dan sihat secara semula jadi tanpa perlu makan PIL KURUS yang kemungkinan membahayakan kesihatan.

Kami ada produk semulajadi yang terdiri daripada bahan semulajadi, tanpa bahan kimia dan selamat 100% untuk dimakan. Dan kami namakan ia sebagai Set Detox atau Set Kempis Perut yang boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengurangkan inci pada badan secara semulajadi dan selamat!

Set Detox / Set Kempis Perut kami terdiri daripada:


✔ BV Alfafa
✔ Garlic Tablet
✔ Mineral Coffee








___________________________________________________________________

KELEBIHAN SETIAP PRODUK SET KEMPIS PERUT



1. BV Alfalfa

- menyahtoksid
-menggalakkan sistem penghadaman yang baik
- mangALKALIkan badan
- menghilangkan bau nafas
-meningkatkan fungsi imuniti badan
- mengurangkan haba dalam badan yang berlebihan
- menambah darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen ke seluruh badan.



2. Hai-O Garlic Tablet

- menurunkan kandungan lemak dan kolesterol dalam darah
- mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis
- menghalang pembekuan darah, mencegah trombosis
- membantu fungsi penghadaman, melegakan perut kembung, dan ulser peptik
-membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
-membantu menyelaras gula dalam darah
- menggalakkan peredaran darah dalam badan



3. Mineral Coffee

-menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- minyingkirkan toksin dalam badan
- membantu mengawal rasa lapar
- sesuai untuk pesakit diabetes, darah tinggi, sakit jantung, sembelit & migrain




___________________________________________________________________

CARA PENGAMBILAN SET KEMPIS PERUT

Pagi

1 sachet Mineral Coffee
2 Garlic tablets

Tengahari

BV Alfalfa (selepas lunch)

Petang

1 sachet Mineral Coffee

Malam

BV Alfalfa (selepas dinner)
2 Garlic tablets


__________________________________________________________________

TESTIMONI













disclaimer: Testimoni hasil produk daripada website ini adalah contoh nyata daripada pengguna.

__________________________________________________________________
__

Jangan risau! Impian anda untuk memiliki badan idaman mampu direalisasikan dengan SET KEMPIS PERUT terbaik kami yang harganya juga sangatlah berpatutan!!






Dapatkan segera set kempis perut dengan hanya RM160 sahaja (exclude postage). Tindakan yang cepat mampu menghasilkan keputusan yang mengagumkan. Orang lain dah cuba, anda bila lagi.


013-211.3164
ruby.yah88@gmail.com



09 February 2016

BEIJING..Saya Pasti Sampai!!




Seminggu lepas, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) telah pon mengumumkan pakej pelancongan yang baru. Ini yang seronok berniaga dengan SHOM selain dapat Bonus, syarikat juga menyediakan insentif-insentif yang menarik untuk para usahawan. Antaranya ialah 'FREE TRIP' ke merata dunia. Kalau sebelum ni nak pergi melancong ke luar negara setahun sekali pun belum tentu dapat, kali ni dengan SHOM anda pasti boleh.

Tapi, ke manakah kita nanti?

Kita akan ke BEIJING!!!



Semuanya adalah PERCUMA!

Layanan 5 Bintang
Pengangkutan PERCUMA!

Penginapan PERCUMA!
Makan PERCUMA!



Malah syarikat pun bagi juga duit saku/ duit poket tau.
Kita ni cuma perlu sediakan duit untuk membeli-belah je. 

Alhamdulillah. Nikmat!!


Apa yang menarik di Beijing ni? Sempat lah juga Ruby google tadi. Banyak rupanya tempat2 yang menarik untuk dilawati di Beijing nanti. Antaranya yang paling popular Great Wall of China, Forbidden City, Bell and Drum Tower, Temple of Heaven, Beijing National Stadium dan banyak lagi.

Great Wall of China

Forbidden City

Bell and Drum Tower


Temple of Heaven


Beijing National Stadium 


Beijing ni juga syurga membeli belah kan. nak beli sutera berkualiti tinggi, Beijing lah tempatnya. Mana tau kan nanti pergi sana dapat free sutera sepapan. hikhikhik..


Mana tau mungkin dibawa ke Panda House. Harap-harap Ruby pon boleh jumpe panda ye. Selalu tengok ikut Youtube video panda-panda yang comel ni. Rasa macam nak peluk buat tidur je. 








Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING PERCUMA!, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 angka) setiap bulan, Ruby membuka peluang untuk anda untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Di dalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.


Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahawan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya.


Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan.

 Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. 
In sha Allah


Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh terus menghubungi; 

Ruby : 013-211 3164


InsyaAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usaawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.



BERTEMU KITA DI BEIJING!

16 January 2016

7 Soalan Popular Tentang Premium Beautiful




 



1. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang?
 Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?


Jawapan : Tidak. Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron seta lain lain fabrik dan disulami dengan sinar infra red yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ekonomi. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.







2. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan terasa panas?

Jawapan: Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa serapan baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.





3. Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Jawapan : Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.



4. Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Jawapan : Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal pada tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.



5. Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?

Jawapan : Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.






6. Adakah pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Jawapan : Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukan kedudukannya kepada kedudukan yang betul serta mengeak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.



7. Adakah long brassiere harus dipakai bersama long girdle dan waist nipper?

Jawapan : Long Brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkat kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan posture badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle bersama sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.




_________________________________________________________________

Untuk mengetahui promosi terbaru Premium Beautiful, boleh hubungi Ruby di talian 
013-211 3164 atau email kepada ruby.yah88@gmail.com..