08 July 2017

SOALAN PANAS #5 : Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang kelima:


Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?



Dilemma para wanita nak beli ke tak Pb korset ni. Sama ada berbaloi ke tak? 
Kalau nak tahu PB korset ni dah lebih 20 tahun di pasaran dan merupakan korset yang paling murah dia antara korset-korset premium yang lain. 

Pada meraka yang dah rasa macammana Pb korset ni 'berjasa' pada badan sendiri mesti tak kisah duit yang dilaburkan untuk beli PB korset ni. Sekali semumur hidup je. 

sayang duit atau sayang badan sendiri?

kalau kita sendiri yang tak jaga diri sendiri, tiada orang lain dah nak tolong jagakan untuk kita. 😊





__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE
_________________________________________________________________


SOALAN PANAS #4 : Selesa tak pakai PREMIUM BEAUTIFUL korset?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang keempat:

Selesa tak pakai Premium Beautiful korset ni? 


Yang belum  pakai PB ni mesti tertanya-tanya ketat tak PB korset ni? Longgar sangat ke? Saiz S, M or L?

Jangan risau ye, kalau anda dapatkan PB ni daripada agent PB yang bertauliah 🙋 pasti tiada masalah nak dapatkan saiz yang sesuai. Takkan terlalu ketat atau longgar, ngam2 dengan saiz badan masing-masing. 

Fiorst timer pemakai PB biasanya ambil masa seminggu dua untuk sesuaikan badan dengan korset ni. Hasilnya pasti akan puaskan hati anda.!!





__________________________________________________________________

Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE


07 July 2017

SOALAN PANAS #3 : Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang ketiga:


Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


Antara soalan famous oleh para wanita. Premium Beautiful korset sangat sesuai dipakai oleh ibu yang berpantang, tak kisah yang bersalin NORMAL  atau  CZER. 

Kalau pakai PB ni, dah tak perlu pakai minyak panas atau ubat herba perut tu. Kalau nak sapu jugak, berbengkunglah dengan bengkung traditional. Sayang dengan fabrik PB ni kalau terkena minyak atau ubat tu. 😆


Yang bersalin normal tiada masalah, nak terus pakai selepas bersalin pun boleh. Atau nak tunggu luka bawah sembuh dulu pun tak apa. 

Bagi yang bersalin czer pula, boleh pakai bila luka jahitan tu dah sembuh. Nak tahu lebih lanjut pengalaman ibu CZER berpantang dengan Premium Beautiful korset, boleh tengok video di bawah. 

.
..
.








Apa kesan pada badan kita apabila pakai Premium Beautiful korset ketika berpantang?

Klik di sini untuk tahu pengalaman ruby berpantang dengan Premium Beautiful korset. 

__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE