29 May 2015

How to Wear Premium Beautiful

Cara nak pakai corset Premium Beautiful ni sangat mudah dan boleh dilakukan sendiri di rumah tanpa bantuan orang lain.


"Penting untuk memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul bagi mengelakkan ketidakselesaan dan kesan yang kurang optimum. Sila dapatkan nasihat dari agent Premium Beautiful yang terlatih untuk memastikan anda memakai Premium beautiful mengikut cara yang sepatutnya"
Jadi bagaimana cara yang betul pemakaian Premium Beautiful?


Untuk membantu anda memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul, Ruby akan tunjukkan cara pemakaian Premium Beautiful mengikut aturan seperti dibawah :)

Jom kita sama-sama cuba...


STEP 1 : LONG GIRDLE



Kita mulakan dengan cara pemakaian 'Long Girdle'

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

Tips : Untuk mudah pakai Long Girdle ni, mula-mula kena kangkang kaki besar sikit, lepastu goyang-goyangkan pinggul kita macam kita berjoget2 & lompat2 sikit sambil tarik girdle ni. Mula-mula pakai memang rasa ketat sikit. Lama kelamaan pemakaian Premium Beautiful akan menjadi semakin mudah.


STEP 2 : LONG BRA


Seterusnya, cara pemakaian Long Bra

(1) Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
(2) Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa  (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
(5) Betulkan kedudukan bra


Tips : Mula-mula pakai bra ni memang susah sikit, mungkin memerlukan seseorang untuk tolong cangkukkan bra. Tapi bila dah biasa pakai, bra ni pun dah ikut acuan badan kita, senang jer nak cangkuk bra ni sendiri. ini berdasarkan pengalaman Ruby sendiri la.


STEP 3 : WAIST NIPPER

Dan yang terakhir, cara pemakaian Waist Nipper



(1) Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang             terakhir. Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas.
(2) Perhatikan garisan tengah dan pastikan 'rama-rama' diamond terletak di tengah dada
(3) Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
(4) Pemeriksaan sendiri.


Tips: Make sure bahagian tali yang dekat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.

Kalau ada yang masih kurang faham, boleh hubungi Ruby untuk khidmat nasihat. In shaa Allah Ruby  akan cuba membantu.


Jom Sama-sama jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita.


Berminat Mendapatkan Premium Beautiful anda yang Pertama? Jom hubungi Ruby sekarang..

Harga istimewa menanti anda.


Ruby
013-211 3164
ruby.yah88@gmail.com

22 May 2015

Promosi Bio Evolve



 Anda pernah memiliki Penapis Air Bio Aura?


Berita Baik..!!


Trade in Bio Aura Water Filter anda yang lama,
dengan pembelian Penapis Air Bio Evolve,
anda layak mendapat rebate RM900.


CEPAT!!
PROMOSI INI HANYA SAH SEHINGGA 
31 MAY 2015!!!


Harga Pasaran Bio Evolve:
RM2588



.
.
.
.
.
TUKAR KEPADA
.
.
.
.
.




Untuk maklumat terperinci pasal Bio Evolve ni, boleh rujuk previous entry;


Ini antara kelebihan Bio Evolve;





Bagi yang memiliki Bio Aura, dan mahu bertukar kepada Bio Evolve, jangan risau akan saiznya. Sebab saiz Bio Evolve ni lagi kecil daripada Bio Aura.


sumber: hafezahassan (ig)


sumber: hajinasirdaud.blogspot.com



bagi yang berminat nak beli Bio Evolve atau nak trade-in Bio Aura kepada Bio Evolve boleh la hubungi Ruby

Ruby
013-211 3164
ruby.yah88@gmail.com

Bio Evolve Water Purification System





Bio Evolve Water Purification System menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik. Ia memberikan prestasi penapisan air yang terbaik untuk seisi keluarga! 

· Penemuan Baharu Teknologi Nano Termaju
· Blok Karbon Inovatif Ultra Padat
· Penulenan air berprestasi hebat
· Air yang lebih bersih dan tulen
· Rasa air yang lebih sedap – terus dari paip!
· Kualiti air yang dipertingkat
· Pemasangan sendiri yang mudah
· Jimat kos! Tidak menggunakan elektrik
· Kos penyelenggaraan yang rendah
· Tahan lama
· Mudah digunakan


Sistem Penulenan Air Bio-Evolve direka secara teliti dengan sistem penapisan 4 fasa yang inovatif. Setiap penapis direka khas untuk melakukan proses penapisan yang khusus bagi menghasilkan air yang tulen, bersih dan selamat untuk kegunaan manusia. Ringkasnya, ia adalah cara mudah untuk menikmati air berkualiti tinggi!





1. Pra-Penapis A : Seramik

Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron memastikan semua bendasing seperti karat, keladak pasir dan bakteria ditapis sempurna bagi mencapai penulenan air sehingga 99.999%.


2. Penapis B : Pengubah Bertenaga

· Bebola Bio
· Karbon Teraktif
· KDF

Bebola Bio memecahkan struktur molekul air menjadi molekul yang lebih kecil supaya air tersebut lebih mudah diserap oleh badan di samping meningkatkan kadar metabolisme. Selain itu, ia menambahkan keupayaan air untuk mengandungi lebih banyak oksigen di dalam badan.

Ia mengandungi spektrum sinaran tenaga yang luas yang mengawal, mengaktif dan menyeimbangkan fungsi cecair badan. Air bertenaga tinggi dapat menggalakkan keaktifan dan kelancaran pergerakan sel-sel badan.

Karbon Teraktif menyahkan klorin, pewarna dan bau yang kurang menyenangkan.

KDF menyingkirkan logam berat seperti plumbum, tembaga dan kadmium.


3. Penapis C : Penapis Pengubah Berion

· Bebola Ion
· Bebola Nano
· Bebola Bio

Dengan menggunakan Teknologi Pengubahan Berion, gabungan Bebola Ion, Bebola Nano dan Bebola Bio dapat meningkatkan dan menstabilkan tenaga di dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa yang panjang.

Selain itu, ia meningkatkan tenaga ke paras yang lebih tinggi di samping memastikan air bersifat alkali untuk kebaikan kesihatan manusia. Ia membantu menggalakkan kadar metabolisme dan mengaktifkan sel untuk meningkatkan sistem imunisasi serta fungsi detoksifikasi.


4. Penapis D : Blok Karbon Inovatif Hebat Ultra Padat

Teknologi Proses Haba yang unik menghasilkan ribuan pori halus pada blok karbon yang mengoptimumkan penyerapan bahan pencemar seperti bahan kimia berbahaya, peluntur dan pewarna tetapi membenarkan mineral penting melepasi blok karbon seperti kalsium, magnesium dan florida yang menentang kerosakan gigi supaya kekal berada di dalam air.


Tambahan pula, Bio Evolve ini mendapat pengikhtirafan daripada badan-badan berikut;






Klik di bawah!!



Ruby
013-2113164
ruby.yah88@gmail.com