09 February 2016

BEIJING..Saya Pasti Sampai!!




Seminggu lepas, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) telah pon mengumumkan pakej pelancongan yang baru. Ini yang seronok berniaga dengan SHOM selain dapat Bonus, syarikat juga menyediakan insentif-insentif yang menarik untuk para usahawan. Antaranya ialah 'FREE TRIP' ke merata dunia. Kalau sebelum ni nak pergi melancong ke luar negara setahun sekali pun belum tentu dapat, kali ni dengan SHOM anda pasti boleh.

Tapi, ke manakah kita nanti?

Kita akan ke BEIJING!!!



Semuanya adalah PERCUMA!

Layanan 5 Bintang
Pengangkutan PERCUMA!

Penginapan PERCUMA!
Makan PERCUMA!



Malah syarikat pun bagi juga duit saku/ duit poket tau.
Kita ni cuma perlu sediakan duit untuk membeli-belah je. 

Alhamdulillah. Nikmat!!


Apa yang menarik di Beijing ni? Sempat lah juga Ruby google tadi. Banyak rupanya tempat2 yang menarik untuk dilawati di Beijing nanti. Antaranya yang paling popular Great Wall of China, Forbidden City, Bell and Drum Tower, Temple of Heaven, Beijing National Stadium dan banyak lagi.

Great Wall of China

Forbidden City

Bell and Drum Tower


Temple of Heaven


Beijing National Stadium 


Beijing ni juga syurga membeli belah kan. nak beli sutera berkualiti tinggi, Beijing lah tempatnya. Mana tau kan nanti pergi sana dapat free sutera sepapan. hikhikhik..


Mana tau mungkin dibawa ke Panda House. Harap-harap Ruby pon boleh jumpe panda ye. Selalu tengok ikut Youtube video panda-panda yang comel ni. Rasa macam nak peluk buat tidur je. 








Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING PERCUMA!, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 angka) setiap bulan, Ruby membuka peluang untuk anda untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Di dalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.


Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahawan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya.


Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan.

 Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. 
In sha Allah


Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh terus menghubungi; 

Ruby : 013-211 3164


InsyaAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usaawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.



BERTEMU KITA DI BEIJING!

16 January 2016

7 Soalan Popular Tentang Premium Beautiful




 



1. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang?
 Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?


Jawapan : Tidak. Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron seta lain lain fabrik dan disulami dengan sinar infra red yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ekonomi. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.







2. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan terasa panas?

Jawapan: Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa serapan baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.





3. Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Jawapan : Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.



4. Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Jawapan : Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal pada tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.



5. Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?

Jawapan : Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.






6. Adakah pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Jawapan : Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukan kedudukannya kepada kedudukan yang betul serta mengeak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.



7. Adakah long brassiere harus dipakai bersama long girdle dan waist nipper?

Jawapan : Long Brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkat kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan posture badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle bersama sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.




_________________________________________________________________

Untuk mengetahui promosi terbaru Premium Beautiful, boleh hubungi Ruby di talian 
013-211 3164 atau email kepada ruby.yah88@gmail.com..  



14 January 2016

Bio Ever Plus - Age Reversing Cream

Produk baru yang dipasarkan oleh sahajidah Hai-O Marketing: Bio Ever Plus - Age Reversing Cream. Bio Ever Plus dipertingkatkan dengan Japanese Long Life Grass.

Apa yang uniknya dengan Japanese Long Life Grass ni?
Mengikut kajian tumbuhan ini boleh memanjangkan umur (mengikut kepercayaan orang jepun) dan secara logiknya ia boleh meningkatkan kesihatan.





Terbaru Bio Ever Plus - Age Reversing Cream



 Bio Ever Plus - Age Reversing Cream dirumus khas dengan ekstrak tumbuhan semulajadi  iaitu kacang soya (Glycine soja), pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa) dan Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou). Bio Ever Plus menyelaras dan menyeimbangkan hormon, mengembalikan keremajaan dan kesihatan secara semulajadi. 


Krim ini juga diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin E, ekstrak pokok Brazilian Candeia dan kolagen larut untuk memberikan pengalaman anti-penuaan yang unik dan menyeluiruh. 


Jom kita lihat apa kebaikan setiap bahan dalam Bio Ever Plus ni. 



KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)


 • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen

 • Menggalakkan sinltesis elastin dan kolagen
 • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit
 • Kaya Vitamin E (antioksida)



JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)


 • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal)
 • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa
 • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semulajadi dan cahaya matahari yang terik
 • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol
 • Amalan tradisi penduduk Okinawa untuk makan CHOU-MEI-SOU. Penduduk Okinawa mempunyai hayat antara yang paling panjang di dunia.



PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)


 • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka

 • menggalakkan penghasilan Kolagen



WILD YAM (DISCOREA VILLAS)


 • Komponen aktif, Diosgenin bleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesteron

 • menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti period pain, perubahan mood, dan ketidakselesaan akibat haid



EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL

 • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
 • mengurangkan pigmentasi
 • Terbukti tidak merengsakan kulit



VITAMIN B3

 • Mengurangkan garis halus dan kedutan
 • Menjadikan kulit lembut
 • Mengecilkan pori pada wajah



VITAMIN E

                                                         Antioksida yang kuat
                                                Menggalakkan penyembuhan luka
                                                          Melembabkan kulit
                                                      Melegakan dan Anti Radang