17 September 2010

ammar hakimi



entry ni khas tuk spupu ai tau yg duk kt senawang tu..ni anak mak uda ak yg ke-5. name die ammar hakimi.panggil kimi jer.very talkactive boy.brumor 4 thun, tp care die ckp mcm budak
besar. ade lesung pipit dua2 belah pipi.sangt comel bile die senyum.




kimi ngan aqeel






ni adek kpd kimi.ammar shahmi. br umor 8 bln.bakal dpt adek sowang lg bln 11 nnt.insyaallah.



pd mlm ke -4 rye, dh kul 1 pg tyme tu, kimi stil x tdo.so akak ak pon pasang la video wondergirls lg nobody tu. kimi pon menari la follow gegirls tuh.layan jer video kt bwh ni ek..









2 comments:

  1. kimi nie...seingat aku la, time aku g jaga dia dulu kat umah dia...time 2 umor dia dalam 2 tahun, dah pandai nyanyi...time 2 lagu famous peter pan...jatuh cinta....huh...nyanyi..x dengar pelat langsung...then ade lagi satu lagu dia nyanyi...pe ek aku lupa la...dia jadi pandai sbb ikut kakak dia, time 2 izzah mardhiah kena wat performance kat tadika...so dia pn ikot skali sbb kakak dia duk berlatih kat umah sokmo....ngn kata lain, dia nie cepat tangkap le pe dia nampak n dengar....

    ReplyDelete