27 September 2010

selesai sudah...

tjuk cm lebih kurang same kan ngan n3 sbelum ni..

selesai sudah seminar fyp 2 ku itu.berbaju kurung.ni kali ke-2 sem ni ak pkai bj kurung, 1st mase interview aritu.ape ke jadah buat bj kurung bnyk2 tp x terpkai pon.huhu..mmg mmbazir duit jer kan.buat koleksi je la kot.nmpk nyer kena tggu g mane2 majlis la br pkai kot..

berbalik kpd seminar tu, eventhough dah siap present tp fyp nyer x siap pon lg, stil need to do few more experiments.terpaksa usung 3 btg stainless steel ulang alik pi lab-kelas..tp x per, demi fyp ku..x siap pojek ni, x ley grad plak kan..

good luck kpd kawan2 yg lom present lg..

ingt nk beronggeng kejap wekend ni.in planning la.rindu kt budak2 kt bwh ni.



siti hanis zulaikha.6 months.


siti aisyah balqis.chah.still x pandai nk buat 'peace'


chah again.suke bile org puji die cntik



6 comments:

  1. nk p KL ke weekend? siapkn fyp tu dulu ish3.. haha

    ReplyDelete
  2. ala...sy x ckp pon nk pi KL...tp dlm ati mmg ade intention nk pi pon...hahaa...rindu~~~

    ReplyDelete
  3. yela.. sy pon rindu jgk dkt bdk2 tu.. ngengegege

    ReplyDelete
  4. ohh... ade lg ke org yg nk kena sy rindu slain bdk2 tu? hehe

    baik laaa, baru teringat.. ade sorg lg.. sy rindu kt mizsruby~~ huhu

    ReplyDelete