17 November 2010

aidiladha datang lagi~~~

sedang ak leka menjwb tag (refer to en3 b4 this), terlupa la plak nk wish korang smue selamat ari raya aidiladha...

klu mengikut kalendar Islam, 10 Zulhijjah 1431H sudah pon tiba sejak azan magrib pada 16 november 2010 yakni ari selasa..so sesudah smyng magrib td, mula la kedengaran takbir2 raya kt masjid..

thun ni saya n frens beraya kat utp jer mamandangkan skang ni pon musim exam..x der la terasa sedih sngt sebab kawan ramai2 turut beraya kat sini.esok, insyaallah pagi2 pegi smyang sunat raya n ade sedikit jamuan raya oleh bdk2 mechi batch saya.

kepada yg dlm perjlnn pulang ke kampung tu, esp to kekasih ati drive kete leklok yer,my sis anah n ida..semoga selamat smpai..

to family kt kampung, selamat hari raya...
to my sis, ajah,,,klu u baca post ni...ai nk mntk maaf klu ai buat salah kt u smpai u kecik ati, mkn ati..sbb tu u kecik x tinggi2....heheheheeeee..sila klik iklan yer...
to imah, mesti sonok kan raye kt egypt tuh..cuti raya mesti lame kan.klu rajen,sila la crite pengalamn beraya kt sane ek..

raya ni disambut dgn kelahiran 2 org baby baru..both are boys...tahniah to my unties...

lastly..SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....

huahuahuahuaaaaaaaaaaaaaaaaa...

2 comments:

  1. weeee...selamat ari raye!!!....ok la sbb n ari raye, raye korban so aku pn korbankan aku nyer kecik ati ke mu...aku pn mntk maaf gak la...wakakakka...hopefully lepas dah maafkan mu n tinggi aku bertambah lah 1cm...hahhahahaha
    ari ni nyer bfast, aku masak..diulangi aku masak kuah lodeh n sambal udang..perggh..delicious..even this my 1st trial...sedap hingga menjilat sudu....wakakka...kalu u nak rase, tgu raye thn depan lak ye..kalu i x kawen lagi...hihihihi...kalu dah kawen pn, u leh wat special req..hahaha

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak~ sori lamabt wish, busy lately...hehe

    anyway i miss all of u~ emo terlebih...bila dengar takbir time maghrib teringat kat famili T.T

    ReplyDelete