27 November 2010

exam sudah berakhir, maka....

Petang tadi selama 3 jam bertungkus lumus jawab soklan exam yg terakhir. yang terakhir sebagai as a undergraduate student. slepas ni dah x der exam2..yahuuuuuuuu!!! best nye..lega,syukur..nnt just tunggu result exam lagi sbulan..habis jer exam, ade la sket sesi photoshoot bersame classsmate. Photo upload nnt la yer, memandangkan tenet sngt lembap skang ni..

Ape yg nk dibuat slepas exam ni??? Few task sudah disenaraikan...

1- Setelkan dissertation report + hardbound
2- Claim fyp
3- Clearence
4- marathon smue muvi + drama +reality shows yg blom tgk
5- packing barang2

pastu dh setel smue perkara2 diatas, maka bye2 utp...tp, got one more task to do...guess what??

DATING!!

hehehe...kesian pakwe ai tau..berminggu2 terabai..hehee..study week 1 week + 2 weeks exam..x bley kaco..hahaa..kejam x??

tp pape pon, task list no 1-3 mesti kena setelkan..

out of topic skejap...sesi luahan perasaan kejap..
mentang2 la sy ni dh nk hbis study, maka laptop pon buat hal.sejak 2 hari lepas, makin kerap buat hal nyer..slalu jer hang tetiba pastu appear screen biru tuh.sakit hati tau.tgh wat keje je, tetiba jer hang mcm tuh, so terpaksa tekan button off tu and turn on smule.dulu2 ade la skali sehari mende ni terjadi, tp skang ni 4-5 kali.tension tau...dah ler report kena baiki ni..xpe2.lepas ni kena format la nmpk nyer..satu lg ni, sal tenet.tersngt2 lembap.beribu riban kali dh tukar proxy, still lembap.kaco betol la.

ok,sekian..

3 comments:

  1. amboi2~ syoknya dah abis study... meh la jalan2 kat sini, tengah winter ni, xpon dtg dlm bln 2 nih, insyaAllah ai nak pegi europe :D

    ReplyDelete
  2. ruby...abes exam means dah abes study ke?
    kalau dh abes, congrats! :)
    btw, long time no see..rinduuu~
    hehe

    ReplyDelete
  3. tema...long time no see jugak...
    a'ah..dh hbis dh blaja..alhamdullillah..complete jugak 4 thun stdy ni..tema dh lame kan grad..keje or smbung master nih???

    btw..rindu jugak kt kwn2 lame nih..

    ReplyDelete