05 December 2010

riang ria bersama mereka

on 3 dec 2010.

sbelah pagi tu dh setel sal dissertation report.just waiting tuk di hardbound kan jer.lega sedikit.

pada sebelah ptg tu, ade briefing pasal graduation on 2011.skejap jer pon. alang2 briefing tu kat CH n sbelah ngan irc, so saya n kawan2 pon bergmbar tuk kali terakhir. lam pix ni noor xder coz die ade komitment ngan volley. tp x pe noor, u tetap di hati kami.hehe

layan jer pix kat bawah ni yer...

ni dalam ch. sngt mngantuk. motip saya letak gmbr ni???heehehe..
sbb sy ialah tuan punyer ini belog. so, of corse la ade gmbr saya.

dalam irc plak
.mcm dalam tin sardin plak kan.

di antara buku2. suke pix ni.


between ch & irc.

sesudah tu, pi smyng asar kt masjid. ade perkara memalukan telah berlaku. nk tau ape? x pyh la ek..

ni mereka bertiga.klu saya ade dlm gmbr ni jgk, konpem saya yg terendah.haha

perut sngt lapa. td brunch (b.fast + lunch) ngan sebungkus nasi lemak jer.mane tahan perut den.mmg ler lapo jadinyer~~
pastu ape lg, kami pon berangkat la ke batu gajah.dinner @pizza hut.tersngt lapar k.order la pizza with 6 layers of cheese tu + creamy cabonara spagetty + meatball n ape ntah lagi. kekenyangan smpai x hbis mknn. akhirnya, tapau jer yg lebih tu..

ini mereka. 


dan ini pula kami.

smpai utp tyme magrib, singgah masjid tuk solat then trus pi lecture hall tuk engagement session with Mr Pet. story pasal engagement ni akan diceritakan in next n3 yer..

ok, itu kejadian 3 hari lepas. habiskan mase ngan kawan2 coz my bf bz keje..hehe
insyaallah, lam mase 2 ari lg report hardbound akan siap. pastu setelkan clearance n other things tu smue.
barang yg nk dipostkan pon dh siap packing. tggu nk kena post jer esok.

ok, bye..nk lyan running man kejap.. 

2 comments:

  1. dh abes blaja dh... Xleh nk p dating kt cameron n ipoh r pasni huhu. Kena tunggu kawen plak r, br bleh p dating kt ipoh n cameron lg hehe :-)

    ReplyDelete
  2. hahahaa...lps kawen honeymoon la plak..dh x der dating2...heheehehe

    ReplyDelete