04 January 2011

selamat tahun baru (2011)

Selamat Tahun Baru!!!!!!!!! Welcome- Two -Thousand -Eleven...

dah basi dah pon..heheehee...terlupe plak nk ucapkan kat smua org happy new year.hopefully azam last year sudah tercapai..so skang ni, sempena tahun baru, mulakan dengan azam & tekad yg baru...

kan dah masuk 2011..tarikh 1.1.11 pon cantik kan...2 org kawan saya pon dah selamat bertunang pada hari tersebut. nnt pada 11.1.11 plak, insyaAllah, sepupu saya bakal melahirkan baby thru operation. semoga semua nya selamat la yer....

dah lewat mlm pon stil x tido..nk wat cmner kan, esok sy x bersekolah. hehehee...mlm ni mlm terakhir sy bersama bb a.k.a broadband ...lpls ni x der dh bb..akak sy nk blk s.alam..so dah x ley pau bb die.ingt nk pasang streamyx kt umah ni, my mom pon dh bg permission.tp ade bnyk la pros & cons mende alah ni. for sure adek2 saya akan mangadap tenet 24/7 nnt. dah ler dieorg nak amik exam tahun ni. sorang UPSR, sorang lagi PMR..huhuuhuuu....x pon gune jer smule bb celcom saya yg lame dulu, waktu2 tyme intern tuh...saya konker sorang2 ler..hahahahahaaa

haissssshh..lepas ni jadi manusia zaman batu skejap coz tenet x der..nk pi cc pon malas..hehehe..

gudnyte everyone~~~

2 comments:

  1. jap2...question: sepupu saya bakal melahirkan baby thru operation. semoga semua nya selamat la yer....
    siape sepupu saye 2????....

    ReplyDelete