10 February 2011

blogwalking

time internet laju, saya memang rajin ber-blogwalking. banyak faedah nye bile ber-blogwalking ni..antaranya ialah dapat isi mase lapang..huahuahua...ayat skema karangan budak sekolah  rendah.......

pada kebiasaannya, buka je page blog saya ni, saya terus scroll ke bawah and tengok de pape update tak from my member blog or fav blog saya..on the right side of my blog, i listed rakan-rakan blog mostly amongst utpian..at least dari situ saya dpt tahu la sket-sket pasal their life after graduated ni kan....kepoh betol la saya ni..:)

while on the left side were listed the favorite blogs that i have visited. terdiri daripada orang-orang terkenal i.e hanis zalikha (i loike this name actually) ....motherhood punyer blog - yg ni pengaruh drpd rakan saya. blog shopping-tudung, baju...and random people's blog yang mana saya rasa sangat menarik tuk dibaca. 

ber-blogwalking ni jugak saya dapat tahu ramai org.kire mcm stalker la. ade sekali tu, saya bace la blog sue anna joe (bududanbelacan.blogspot.com), lepas tu saya terjumpa satu blog ni..kire mcm femes la jugak. usyar punya usyar rupe die senior kat universiti. tapi saya tak pernah la prasan akan kewujudan beliau di uni..heheheeeee...

satu lagi blog akak cantik beranak dua ni yang title blog beliau sama cam saya..A WALK TO REMEMBER..in the same time plak, blogspot name die kisahlynna while mine is kisahsidelima..kebetulan la plak dua-dua ade word 'kisah' kat depan tu kan..usyar la lagi blog die ni, rupenye die ni kawan kepada isteri inspector kat tempat saya intern last year. what a coincidence~~~ anak kembar beliau hensem:)

bukan dari facebook jer kita bley kenal ramai org, but from blogging jugak lagi ramai bley kita kenal..kalu dah suke sangat baca blog someone tu, bley la jadi follower dieorg.exchange link yer..u follow i, i follow u bak:) mcm tu la..tapi pada mereka segan dan pemalu, jadi silent reader pon dah ok..

No comments:

Post a Comment