28 February 2011

she won $1 million

sape ade nengok crite survivor kat ntv7 td???

parvati menang  1 million US dollar k..the juries had spoken n they choosed her to win the money..

asalnya, aku tak bape minat ngan crite survivor musim ni coz aku tak follow dari awal..tapi memandangkan tiap-tiap ahad malam isnin tak der cerita best kat tv, so tgk la crite ni..rupe-rupenye tiap2 minggu aku follow crite ni..bukannya pe, tv3 crite bang-bang boom tu bukannya best sngt, pastu siaran tv yang lain tak der la bape menarik...before that csi vegas kul 10 mmg aku suke..

korang rase ape yang parvati tu buat ngan duit sebanyak tu?? melancong? bagi kat family? berfoya-foya?...

aku rase if amanda yang menang, die gune duit tu tuk majlis kawen die ngan ozzy kot...heheheeee

if aku plak yang dapat duit sebanyak tu, ape yang aku buat ek??

aku rase aku buat dek jer coz impossible aku nak dapat duit free cam tu, manyak plak tuh..berangan jer la...

pesanan kat diri sendiri: keje lom dapat, duk tanam sayur jer blakang umah, mane nak dpt duit bnyk2 dowh...so sile la berusaha yer..aja-aja fighting!!!!!!

1 comment: