29 March 2011

rubic cube

suatu hari tu kan, aku boring2 lam umah, aku pi selongkar beg sukan adik pompuan aku..guest what ape yang aku jumpe...ni haaa..


rubic cube!!!!!!

tak der la excited sgt pon..tetapi aku rase teruja la nak main-main ngan cube ni..until hari ni still tak dapat nak solve..siap donlod tau tutorial steps nak solve rubic cube ni..tapi pdf punyer version la..nak tgk video, jangan harap lah coz internet lembap.ye la, bb aku ni dah berbayar baru jer last week, tp sudah terlebih limit meng'donlod' tuk bulan ni..so nak tunggu tenet laju balik, next month la..

berbalik kepada cerita rubic cube ni, stakat ni walaupon masih tidak berjaya nak solve, tapi tak plak aku rase tensen..malah game ni macam merangsang or mengasah minda aku semula..ye la kan, udah lame tak blajo, otak pon mula berkarat...nanti bila dah berjaya, for sure aku bgtau korang..hahaha...tapi not sure la bile.

aku akan berusaha sampai berjaya...cewahh..semangat tuk diri sendiri..orang len boleh buat, aku pon mesti bley jugak kan..yang penting berusaha...

No comments:

Post a Comment