11 March 2011

tsunami di jepun

korang der tgk tak berita kat tv td??

pasal tsunami kat jepun..aku tak der la plak details pasal bencana ni (biasalah, ayat common coz mls nak google)
tapi yang aku tahu mmg dahsyat la tsunami kali ni..sempat jugak aku nengok video tsunami kut tv tuh.meremang bulu roma aku....nak tgk kut youtube, memang tak lepas coz tenet as usual, lembap..

sejak petang tadi angin kencang jer kat luar umah aku tu, agak nye tempias angin from jepun tu kot..


pape pon, aku berharap agar orang kat sane semua nya selamat..hopefully tak ade bencana cam gini berlaku  kat msia ni..mintak dijauhkan lah..

to my bestfwen yang dijadualkan berangkat ke jepun next week, pe cer babe??? update status k..hopefully everything akan selamat..insyaAllah..amin...


No comments:

Post a Comment