28 December 2014

Second operation for Ainun

Semalam, 27 Dec 2014 telah dijadualkan satu pembedahan , hanya minor, untuk betulkan semula mata Ainun yang juling. Alternate squint for both eyes. Around 40° - 65° of squint. Tepat jam 8.30 am Ainun masuk dalam dewan bedah. Papa yang temankan. Mama doa, tawakkal dan berserah pada Allah jer. Mama tunggu kat luar je.

Sambil tu teringat la kisah pagi tu sesudah solat subuh, sambil dukung Ainun, akak katil #36 datang tegur. Anaknya pon juling, nak operate macam Ainun jugak. Dah berumur 7 tahun, dah beberapa kali operation tertangguh sebab minor case. Akak ni pon cakap perkembangan anaknya slightly behind esp dari segi pelajaran. Lahirnya kembar, adik normal tapi si kakak juling. Jadi sekarang dah darjah satu, memang nampak perbezaan antara kembar ni. Si adik lebih cepat catch-up compared to si kakak. Sepatutnya tak boleh pandang ringan, sebab anak juling ni cara dieorang interpret ape yang mereka lihat  lain daripada anak normal. Menurut pakar, mereka yang juling tu interpret lam otak satu imej yang bertindih sebab mata kiri dan kanan tak tengok objek yang sama...eh..korang paham tak? Hihi.. Jadi lama2 otak jadi confius, dan mata juling tu jadi mata malas.

Alhamdulillah kami ambil tindakan awal untuk Ainun. Semoga dengan operation ni membawa sinar baru untuk Ainun.

Dalam cubicle wad tu ade 6 katil, katil Ainun dan katil #36 kes juling. But the rest kanak2 yang menghidap kanser mata. Memang tak sangka kan kecil2 dah diduga macam ni. Adik katil sebelah dah pernah operate, kemo tapi sel kanser masih ade. Asyik nangis kesakitan. Ainun tgk jer. Katil sebelahnya pulak buat follow up, kena lazer.

Bila dengar cerita dieorang saya berasa sangat2 bersyukur akan keadaan Ainun sebab ade yang lagi tidak bernasib baik. Srlama ni saya sering dikelilingi oleh orang2 yang normal, sakit biasa2 jer. Jadi bila Ainun jadi macam ni, sedikit terasa macam salahkan diri sendiri. Tapi alhamdulillah Tuhan bagi ujian supaya lebih bersabar dan tahu bersyukur.

 3 jam kemudian tetiba nampak Papa dukung Ainun smbil Ainun pejam mata rapat2. Kami balik semula ke wad. Tak mahu baring atas katil, nak berdukung sambil lentok kepala atas bahu Papa. Ainun lam keadaan separa sedar, ubat bius masih ade. Takut2 nak buka mata. Pedih kot. Kesian Mama tengok Ainun, kalau boleh bior jer Mama yang tanggung sakit tu semua. Huhuhu.. Dia sakit apa bukannya reti lagi nak cakap. Nangis aje laa..

Ni bukan buat lazer or ganti implan ke. Tapi lemahkan otot mata. Since Ainun juling ke dalam (mata hitam terarah ke batang hidung), jadi otot yang dekat batang hidung @ dekat kawasan tahi mata yang dilemahkan. The exact procedure mmg saya betul2 tak tahu tapi itulah yang pakar telah terangkan pada kami. Jadi ade merah/ berdarah sikit pada mata. Ngeri jugak tengok tapi saya berlagak tenang.
Ainun pon asyik gosok2 mata tu, agaknya tak selesa kot.

Petang semalam jugak boleh keluar. Alhamdulillah. Berbekalkan ubat titik 2 jenis, titis lam mata setiap 4 jam.

Gambar2 kat bawah memang sangat jelas julingnya tu.. mata belah kanan yang obvious. Lam gambar tu gambar terbalik sebab amik gambar kamera depan.








Insyaallah pagi2 esok kami akan berangkat balik ke kampung, jenguk orang tua. Memandangkan jalan darat semua terputus hubungan, jadi hanya jalan udara la alternatifnya.. Semoga selamat sampai. 

Balik kampung bukan sekadar bawak balik bju je, barang2 niaga pon angkut sekali. Jadi sesiapa yang nak dapatkan Sabun Marine Essence @ Mineral Coffee @ BbPlus Collagen @ Garlic Tablet @Bio Seleza @free fitting of Premium Beautiful boleh whatsapp 013.211.3164...

Have a nice day...

23 December 2014

Testimonial Premium Beautiful

Seperti yang telah dijanjikan berbulan- bulan lepas untuk kongsikan testimoni hasil pemakaian Premium Beautiful.

Testimoni 1: 

Testimoni saya sendiri yang telah pakai Premium Beautiful sejak habis berpantang tahun lepas.

Ini gambar minggu lepas


"Seluar jean zaman bujang dulu masih boleh sarung.
Bila pakai korset tidak membataskan pergerakan kita langsung. Boleh drive, boleh dukung anak. Saya pernah 10 minit dukung ainun sambil beratur nak pos barang. Memang tak rasa lenguh langsung. Sambil bantu bakar lemak, pakai PB ni pon boleh tegapkan badan kita. Berdiri dan duduk dalam keadaan postur badan yang betul. Nak mantapkan certain parts tu tak payah cakap, sarung jer PB terus nampak perubahan."


Testimoni 2:


"Cerita sebenar daripada kak Gee. Berjaya pakai seluar jean yang tersalah saiz (lebih kecil saiznya daripada yang biasa dipakai), itu pun tanpa Premium Beautiful. Lihatlah gambar, memang berbezakan sebelum dan selepas pakai Premium Beautiful. "


Testimoni 3: 



Tadaa!!! Perubahan yang ketara hanya selepas 5 minit.

♡ breast kendur makin menaik ✔
♡ perut buncit jadi kempis ✔
♡ pinggul flat jadi montok ✔
♡ postur badan jadi tegap ✔

Testimoni 4: 

"akak ni hilang 14kg hanya dengan pakai PB secara konsisten 8 jam setiap hari. Tak perlu bersenam atau pil kurus."


Testimoni 5:



Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL.

"Hanya 8 jam jer setiap hari confirm semua lemak akan hilang.. Tak geram ke tengok lemak menimbun kat paha, perut tu?
Ibu2 yang dah beranak 2 pon pakai PB tuk tampil anggun kurus macam anak dara"

Testimoni 6: 




Berat sebelum: 60kgs
Berat sekarang: 55kgs
 ==========================
PAKAI PB CORSET TURUN 5 KILO
========================== 

"Short story from her": Pakai premium beautiful masa wedding. Terus dapat sembunyikan semua spare tyre yg ada dan dapat shape badan yg cantik! Yang paling bestnya sbb sangat2 selesa! Yes sangat sangat selesa pakai PB corset walaupon keadaan yg panas terik. Berpeluh tak berhenti. Tp stil rasa selesa. Boleh nk senyum2 jumpa semua sanak sedara. Sanak saudara kenalan rapat semua pakat tegur badan dah makin kurus cantik dan ramping! Happy dan puas hati sangat dapat pujian melambung!

Posture badan amik gmbr pon okay. Orang kata bila jadi pengantin ni tak boleh makan smpai hbs. Tapi hari tu saya tak risaw. Walaupon tak sempat makan sebab layan semua tetamu hari tersebut tapi smpai jam 8.00 malam pun still xrasa lapar... hebat bukan?
Dengan penggunaan sebulan sahaja. Berat trun 5kg even dugaan nk diet tu mcm2 yg mendatang.. bukan sahaja badan makin cantik & berat berkurang. Tapi.. ade certain part yg penting bg wanita bg effect yg bgs!! Xboleh cerita kat sini. Sensored yang! "







kedua-dua gambar kat atas tu memang hasil pakai Premium Beautiful. Nak sarung mana2 baju tiada masalah. =)

* seluar palazo tu tersangatlah selesa untuk dipakai. material from soft korean lycra. Sejuk je. Siapa2 nak boleh contact saya.




Authorised Premium Beautiful Agent,
Ruby
013.211.3164



24 September 2014

Idaman Setiap Wanita

Secara fikizal, idaman setiap wanita adalah 1) miliki paras rupa yang cantik 2) bentuk badan yang menarik dan anggun

Kali ni Ruby nak sentuh pasal point no. 2 iaitu bentuk badan yang menarik dan anggun. 

Bentuk badan merupakan nyawa kedua bagi setiap wanita. Jadilah seorang wanita moden dan sofitikated yang berkeyakinan, sihat, jelita, anggun dan berdaya penarik. Semua wanita mengimpikan untuk mempunyai;

PAYUDARA yang MONTOK 
PINGGANG yang RAMPING
PAHA yang LANGSING
PUNGGUNG yang PEJAL 
BELAKANG yang RATA

Sememangnya ciri-ciri diatas merupakan impian setiap wanita malahan seorang suami turut impikan seorang isteri yang menpunyai bentuk badan menarik.




Ketidaksempurnaan bentuk badan digolongkan kepada 3 jenis melenduh, menggeleber dan tidak seimbang. Bentuk badan juga bergantung kpd bentuk tulang, aktiviti senaman,jadual pemakanan harian dan daya tarikan graviti. Disebabkan itulah terjadinya bentuk buah epal atau buah pear atau straight .Apabila badan mula mengembang especially selepas bersalin terlalu susah untuk kita mendapatkan balik bentuk badan seperti zaman anak dara dulu kecuali betul-betul berdisiplin dalam proses berpantang. Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?


Premium Beautiful adalah penyelesaiannya. 









Dengan memakai Premium Beautiful, tiada lagi lemak-lemak kental, yang kendur boleh jadi tegang semula, bantu postur badan yang betul dan yang penting keyakinan diri makin bertambah. Ruby tak bermaksud dengan pakai PB ni boleh pakai pakaian ketat-ketat dan menjolok mata. Semestinya itu bukan matlamat yang sebenar. Apa yang ingin ditekankan di sini ialah pakai PB, bentuk badan jadi menarik, jadi kita akan menjadi lebih yakin dengan badan kita dan diri kita. Tak perlu pakai pakaian ketat untuk tunjuk body yang slim tu.

Banyak positif feedback daripada pengguna Premium Beautiful yang Ruby akan kongsikan di lain entry. Salah satu seperti dibawah;


"salam kwn2,just nk share peluang,saya beli premium beautiful dh 8 thn yg lalu...time tu nk kawin so mmg disiplin amat tinggi sehari pki 8jam....mmg body cantik time tu...hehehhe..then pas bsalin ank 1st &2nd xpakai2...tp baru 2 bulan nie pakai semula...Alhamdullilah kesan nye mmg ketara...coz dpt reshaping btk badan kita walaupun saya dah naik berat badan....yg plg ketara sekali adalah hubungan suami isteri...jika isteri2 yg memakainye pasti akn ada kelebihan yg hanya diketahui suami...bukan statement lucah tp melalui pengalaman"
credit to ratuhati.com

23 September 2014

Kenapa Premium Beautiful?

Salam semua..

Kali ni Ruby nak cerita pasal pengalaman Ruby sendiri yang pakai Premium Beautiful (PB). Macam mane boleh terjebak dengan Premium Beautiful ni.

Lebih kurang bulan 5 tahun lepas, mase tu dah cukup 2 bulan berpantang. Waktu tengahari tengah tengok Wanita Hari Ini yang tengah berbincang pasal 'berpantang selepas bersalin'. Salah satu panel jemputan ialah Dr. Norintan Zainal Abidin, seorang Pakar Sakit Puan & Kebidanan. Ni antara sedikit yang beliau kongsikan telah membuat Ruby berfikir sejenak dan sedar akan kepentingannya.

"Jika ada perut yang berlipat,sebelum berbengkung,tarik perut ke atas then baru bengkung.Jadi,perut rasa kemas & tidak bergoyang,anda pun senang nak bangun.Bengkung mesti letak di bahagian atas perut yang dibedah itu,jangan terkena bahagian luka.Guna bengkung jenis Strap On Binder.Perempuan bersalin kena pakai bengkung sebab tulang pelvis merenggang semasa proses meneran semasa bersalin.

Cuba tengok pesakit lelaki yang kemalangan melibatkan struktur tulang pelvis,mereka pun kena berbengkung selama 6 bulan.Kenapa kita yang melahirkan hanya berbengkung 6 minggu?Itu sebab selepas bersalin ada yang masih terasa sakit tulang belakang,sebab semasa mengandung berlaku juga perubahan pada tulang belakang.Jadi saya nak galakkan ibu2 berbengkung sehingga 6 bulan."

Ruby alami kesakitan pinggang sejak mengandung sebabnya baby kan membesar lam rahim jadi tulang pelvis pon sama merenggang. Tambahan pula bersalin secara normal. Sepanjang tempoh berpantang selama 2 bulan, memang boleh dikatakan tak konsisten pakai bekung yang jenis panjang dari dada sampai ke bontot. Bukannya ape, selepas jer bersalin Ruby stayed kat hospital selama 20 hari sebab baby prematured dan berat tak cukup (kurang 2 kg). Lepas keluar hospital kena ulang alik buat check up lagi. So memang pantang makan jer la, bekung nye tidak sangat. Kesannya sakit pinggang memang tak hilang. Tak boleh tido secara berbaring coz akan sakit tulang pelvis ni, terasa macam terburai jer tulang ni, kena tido secara mengiring.

Lepas jer tengok WHI , terus contact kawan yang jual PB. Memang mahal harganya namun ia bukan satu masalah sebab yang penting ialah manfaat darinya. Ruby pakai PB ni lebih kurang 8 jam , dari pagi sampai lepas balik kerja. Lepas seminggu pakai memang hilang terus sakit pinggang tu. Jadi Ruby terus pakai sampailah sekarang, walaupon dah tak bekerja. Disamping sakit pinggang hilang, berat badan pon menurun dari 55kg (mengandung) to 40 kg (sebelum mengandung). Kawan-kawan opis pon duk puji badan slim macam anak dara je.


Ibarat macam gambar kat bawah ni, memang realiti. Sebelum kahwin badan memang cun melecun la, tak der lemak yang menggeleber kat perut, paha dan lengan. Tengok pula lepas bersalin, baru anak sorang, tapi perut tu dah ade tayar spare. Semua dah kendur. 



Penyelesaiannya adalah dengan memakai Premium Beautiful. Pinggang dah tak sakit, lemak2 kental hilang, bantu duduk dan berdiri dengan postur badan yang betul dan paling gembira badan kembali mantap macam anak dara, yang kendur2 tu tegang semula.Hehehe..suami mane yang tak suka kan..boolat mata suami tengok badan kita mantap cam dulu..

Lagi satu pakai PB ni langsung tak halang kita untuk menyusukan anak atau perah susu. Macam gambar kat bawah ni.


Tak menyesal langsung spend duit untuk PB ni. Bayangkan kalau kita beli korset murah2 kat pasaran harga beratus2 tapi pakai 2-3 bulan dah loose, kendur dan tak boleh guna dah. Tapi PB ni memang tahan lama, Ruby pakai dah setahun lebih namun nampak cam baru jer lagi. Yang penting PB ni ade 'lifetime warranty'. Kalau rosak jer, hantar kat stokis boleh baiki dan 'FOC' lagi.

Pada ibu2 atau kawan2 kat luar sane yang nak tahu lagi detail pasal Premium Beautiful atau nak cuba Premium Beautiful jangan segan silu nak hubungi Ruby di 013-2113164.



gambar credit to premiumbeautiful.com


Nanti Ruby akan kongsi gambar Ruby pakai PB..Tunggu yer. 

21 September 2014

Sepetang di Teluk Senangin

Semalam pergi makan tengahari kat luar. Al-maklum lah hujung minggu, boleh cuci mata rehatkan badan jadi makan tengahari kat luar ler. Memang kebiasaan lepas lunch kami bertiga pergi mengular kat Aeon or Tesco lepas tu terus pergi beli sayur ikan kat pasar malam tepi Giant Manjung.

Tapi lepas lunch semalam hubby terus bawak pergi Pantai Senangin. Jauh jugak dari Seri Manjung, lebih kurang setengah jam nak sampai. Pantai ni lokasinya dekat dengan Swiss Garden. Tapi kan semalam pegi memang ramai ngat orang, cuti sekolah katakan. Dengan tak bawak baju spare, towel tambahan pulak awan mendung nak hujan, jadi kami pon patah balik walaupon dah sampai kat pantai. Nekad nak pegi esok ( arini ler tu-ahad).

Pergi lepak2 jalan2 cuci mata kat Aeon dan beli baju renang untuk Ainun. Harga memang over rm50. as expected.


teaser pakai baju renang baru.


Dan tiba hari yang dinantikan. Memandangkan perjalanan agak jauh, hubby plan nak pergi awal la ke pantai. Lepas solat Asar nak terus gerak. Namun Ainun tengah tido, kesian pulak nak kacau tido si kecik ni..tunggu die bangun, kul 5.45 petang baru gerak nye. Sampai sane orang dah lengang, tak der ramai orang sangat. kami cari port yang hujung2 sebab lagi bersih dan pinggir pantai agak landai.





Hubby amik Ainun pi berendam lam air. Biasa lah, tak pernah main air pantai, memang takut la si kecik ni. Kuat bergayut kat papanya, tak mau lepas tangan langsung. Tapi lama2 dah selesa, dah berani dah. Siap main tampar2 lagi ngan air.

 dari jauh nampak cam bapak dugong dan anak dugong jer..hihi








Sekejap jer mandi sebab dah lewat. Lagipon Ainun dah kesejukan. Kecut jari2 kecilnya.






 ramping tak pinggang laki i..=)




Lain kali boleh pegi sini lagi.. Pegi awal sikit boleh main air lame2.
Siang hari spend mase ngan anak..malam2 anak dah tido, boleh balas msg ngan customer yang nak try pakai premium beautiful. ade jugak yang nk order sabun marine essence. = ). alhamdulillah, rezeki anak..

Daaaa...

01 September 2014

Premium Beautiful

Bismillah..
Tonight i'm going to talk introduce to you a ready-in-market beauty product. It is called 'Premium Beautiful Corset'.

The corset is designed purposely 70% for Healthy & 30% for Beauty with the lifetime warranty. There are so many benefits by wearing Premium Beautiful Corset and it worth every single cents.


     picture credit to cikcida.com


Why premium beautiful?



  • Reduce body weight as it helps to distribute fat layers to all parts of the body evenly 
  • Help to set breasts to the right positions
  • Reduce back pain and pain due to slip disc
  • Suitable to be used during confinement and for nursing mothers
  • Reduces cellulite and stretch marks on the skin
  • Removes toxin from the body system
  • Improves skin condition
  • Good for people with piles or hemorrhoids
  • Reduces the pre-menstrual symptoms
  • Suitable to be worn during exercise 
  • Good for people who have migraine


A set of premium beautiful consists of LONG BRASSIERE, WAIST NIPPER and LONG GIRDLE.




LONG BRASSIERE


  • Unique 3-piece dimensional cup design to push up, support and firm up breasts.
  • Steel wire provides firmness and support effectively.
  • Frontal and central bi-layer compression and tightness design helps to flatten stomach and elevate breasts.
  • Sculpts, reshapes and supports body contour by soft double helix wire.
  • Bi-layer compression and tightness design that reshapes the back to an attractive contour.
  • Delicate “U” shaped design to sculpt a sleek back line.
  • Decorative diamond butterfly pattern further enhances the elegance of the product.
  • Slimming with 3 pairs of hook-and-eye.


WAIST NIPPER


  • Supports waist and spine with 7 alloy steel to correct postures.
  • Pushes fat from waist to breasts and hips by unique ergonomic design to achieve waving contour.
  • Reshapes waist line with imported waistband from Japan.
  • Stretchable design helps to achieve expanding effect.
  • Slimming with 3 pairs of hook-and-eye.
  • Decorative diamond butterfly pattern further enhances the elegance of the product.


LONG GIRDLE






  • 32-piece dimensional design reshapes fat by sectional compression.
  • Unique buttock-cup design to lift and firm sagging buttocks effectively.
  • Reshapes thighs and buttocks to a contour line by pushing fat to the buttock-cup.
  • Cotton waistband shapes and slims waistline.
  • Decorative diamond butterfly pattern further enhances the elegance of the product.
  • Fixed waist panel flattens stomach.
  • Bi-layer compression design sculpts the inner and outer thighs for sleek effect.
  • Bi-layer mixed cotton mesh material at intimate part for comfort and no heat-trapping.
  • Stretchable lace to prevent roll-up and unnatural thigh line
pictures and info credit to hai-o marketing 


There are still lots of info that I will share to you in the next entry regarding to Premium Beautiful Corset. my experience. how to measure. how to wear it.

Ruby
013-211 3164
ruby.yah88@gmail.com


More info regarding Premium Beautiful?

Click the links below!!

31 August 2014

not recommended

Bismillah...

ni nak kongsi satu cerita.
tadi pergi dinner kat Pizza Hut kat Aeon Manjung. 

Mula-mula tak tahu nak makan kat ner. masuk jusco dan terus usyar restoren mane yang tak ramai orang mase peak hour nih..tadaaa!! pizza hut nampak lengang jer tambahan pulak dah lame tak makan pizza ni.

masuk jer terus cari port yang best. seat yang ade kusyen lembut tu.. tapi semua penuh.. nak cari port lain tapi meja tak clear lagi.. pinggan gelas yang dah gune belum diangkat..so cari meja kosong yang lain.

kami berdua order personal pizza hawaiian supreme + creamy sundae (mushroom soup ngan garlic bread) + flamming prawn rice + spagetti arabiata + 2 gelas air.

sambil tunggu si Ainun dah tak ley duduk diam. Papa bawak pi jalan2..

about stengah jam tunggu ade 6 meja lom clear. gelas pinggan mangkuk yang kotor masih lom diangkat.. tengok tak dee la ramai pon customer. waitress ade la 3 orang tapi takkan tak ley nak bersihkan meja tuh..aku tengok dieorang duk sibuk keluar masuk dapur and sorang tu pi mengular kat section yang ditutup..

bila dapat makanan. pizza sejuk. tak der rase hawaiian supreme pon. flamming prawn rice tuk husband memang failed.. nasi tak sedap langsung dan sejuk. entah2 dieorang hantar yang previous customer yang reject nasi ni kot...creamy sundae: garlic bread sedap but sup die cair...cream+ susu + cendawan butang lam tin yang dipotong nipis2..tu jer...and then dah nak habis makan pizza spageti arabiata baru sampai. tu pon waitress tu yang sudi tanye ' dah dapat ke semua yang order' and i said 'NO'..dah tak der selera nak makan situ so suh tapau jer spageti makan kat umah...as expected, spaghetti tu kering and too hot. too much chili flakes...

so memang service and food kat sini FAILED.
i am not recommended u guys pi makan kat sini..
bukan kiteorang jer yang kena, cust yang duk meja sebelah pon jadi cam gini. dah siap makan tapi still tak dapat makanan yang diorder. pastu waitress asyik hilang. kena mencari pulak..

esok masak sendiri jer k.. breakfast.lunch.dinner. =)

08 August 2014

Ainun is 16 months old

Today is 8th August and Ainun is 1year 4 months old...
Belum pandai berjalan dengan sendiri but always berlatih berjalan ngan papa and mama...


Cam gini la Ainun berjalan. Both hands mesti berpegang kat tangan papa or mama...kalu diri sorang2 die takut terjatuh.mula la menjerit mintak tolong.haha.


Tido gaya bebas.. half bed is Ainun's territory..

Rindu la pulak time Ainun still baby kecik2 dulu..time tengah baring tak pandai meniarap lagi..tapi mulut tu becok...asyik sembur air liur sambil membebel ape tah..

Thanks Allah for giving us kekuatan dan kesabaran untuk besarkan Ainun..Ainun ni memang seorang anak yang sangat kuat semangat..

And today is also a special day for her auntie, Achik Mah..happy 23rd birthday..wish you always success in ur life now and hereafter..amin...

07 August 2014

Bismillah.

Bismillah...
Dah lame saya tak menulis kat blog ni.
2 tahun ++ tinggalkan dunia blog saya namuh sekali sekala ade menjengah ke ruangan rakan2 blogger sekalian.

Too much stories to be told but i will share with you guys bit by bit.

Now it has been 2 yrs I entitled as a wife to my The Other Half and a mother to my little angle 1yr 4months old Ainun Safiyah..

We got married on 3rd syawal year 2012..memang murah rezeki sejak kahwin ni walaupon me and The Other Half ni 'pjj' or pasangan jarak jauh.sorang duk kat shah alam and sorang lagi kat perak.weekend husband and wife..sebulan kahwin terus mengandung.bunting pelamin and my Ainun Safiyah was born 7 weeks earlier than the expected date..prematured baby at 33 weeks of pregnency..syukur Alhamdulillah..

My baby membesar dengan sihat till something happened exactly a year ago which became the turning point of my life, my career and our marriage...tak sanggup nak cerita but promise will story it later.huhu..

Sekarang dah 5 bulan jadi fulltime housewife, take care my Ainun Safiyah on my own and dah tak pjj cam dulu dah...

Meh saya belanja gambar Ainun Safiyah.
 Ainun Safiyah at 2 days old. Lahir jer terus masuk incubator and bantuan pernafasan..
 Di usia 6 bulan..gigi baru nak tumbuh..lesung pipit manis on both sides.

1 yr old Ainun Safiyah