07 August 2014

Bismillah.

Bismillah...
Dah lame saya tak menulis kat blog ni.
2 tahun ++ tinggalkan dunia blog saya namuh sekali sekala ade menjengah ke ruangan rakan2 blogger sekalian.

Too much stories to be told but i will share with you guys bit by bit.

Now it has been 2 yrs I entitled as a wife to my The Other Half and a mother to my little angle 1yr 4months old Ainun Safiyah..

We got married on 3rd syawal year 2012..memang murah rezeki sejak kahwin ni walaupon me and The Other Half ni 'pjj' or pasangan jarak jauh.sorang duk kat shah alam and sorang lagi kat perak.weekend husband and wife..sebulan kahwin terus mengandung.bunting pelamin and my Ainun Safiyah was born 7 weeks earlier than the expected date..prematured baby at 33 weeks of pregnency..syukur Alhamdulillah..

My baby membesar dengan sihat till something happened exactly a year ago which became the turning point of my life, my career and our marriage...tak sanggup nak cerita but promise will story it later.huhu..

Sekarang dah 5 bulan jadi fulltime housewife, take care my Ainun Safiyah on my own and dah tak pjj cam dulu dah...

Meh saya belanja gambar Ainun Safiyah.
 Ainun Safiyah at 2 days old. Lahir jer terus masuk incubator and bantuan pernafasan..
 Di usia 6 bulan..gigi baru nak tumbuh..lesung pipit manis on both sides.

1 yr old Ainun Safiyah

No comments:

Post a Comment