24 September 2014

Idaman Setiap Wanita

Secara fikizal, idaman setiap wanita adalah 1) miliki paras rupa yang cantik 2) bentuk badan yang menarik dan anggun

Kali ni Ruby nak sentuh pasal point no. 2 iaitu bentuk badan yang menarik dan anggun. 

Bentuk badan merupakan nyawa kedua bagi setiap wanita. Jadilah seorang wanita moden dan sofitikated yang berkeyakinan, sihat, jelita, anggun dan berdaya penarik. Semua wanita mengimpikan untuk mempunyai;

PAYUDARA yang MONTOK 
PINGGANG yang RAMPING
PAHA yang LANGSING
PUNGGUNG yang PEJAL 
BELAKANG yang RATA

Sememangnya ciri-ciri diatas merupakan impian setiap wanita malahan seorang suami turut impikan seorang isteri yang menpunyai bentuk badan menarik.




Ketidaksempurnaan bentuk badan digolongkan kepada 3 jenis melenduh, menggeleber dan tidak seimbang. Bentuk badan juga bergantung kpd bentuk tulang, aktiviti senaman,jadual pemakanan harian dan daya tarikan graviti. Disebabkan itulah terjadinya bentuk buah epal atau buah pear atau straight .Apabila badan mula mengembang especially selepas bersalin terlalu susah untuk kita mendapatkan balik bentuk badan seperti zaman anak dara dulu kecuali betul-betul berdisiplin dalam proses berpantang. Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?


Premium Beautiful adalah penyelesaiannya. 









Dengan memakai Premium Beautiful, tiada lagi lemak-lemak kental, yang kendur boleh jadi tegang semula, bantu postur badan yang betul dan yang penting keyakinan diri makin bertambah. Ruby tak bermaksud dengan pakai PB ni boleh pakai pakaian ketat-ketat dan menjolok mata. Semestinya itu bukan matlamat yang sebenar. Apa yang ingin ditekankan di sini ialah pakai PB, bentuk badan jadi menarik, jadi kita akan menjadi lebih yakin dengan badan kita dan diri kita. Tak perlu pakai pakaian ketat untuk tunjuk body yang slim tu.

Banyak positif feedback daripada pengguna Premium Beautiful yang Ruby akan kongsikan di lain entry. Salah satu seperti dibawah;


"salam kwn2,just nk share peluang,saya beli premium beautiful dh 8 thn yg lalu...time tu nk kawin so mmg disiplin amat tinggi sehari pki 8jam....mmg body cantik time tu...hehehhe..then pas bsalin ank 1st &2nd xpakai2...tp baru 2 bulan nie pakai semula...Alhamdullilah kesan nye mmg ketara...coz dpt reshaping btk badan kita walaupun saya dah naik berat badan....yg plg ketara sekali adalah hubungan suami isteri...jika isteri2 yg memakainye pasti akn ada kelebihan yg hanya diketahui suami...bukan statement lucah tp melalui pengalaman"
credit to ratuhati.com

No comments:

Post a Comment