23 December 2014

Testimonial Premium Beautiful

Seperti yang telah dijanjikan berbulan- bulan lepas untuk kongsikan testimoni hasil pemakaian Premium Beautiful.

Testimoni 1: 

Testimoni saya sendiri yang telah pakai Premium Beautiful sejak habis berpantang tahun lepas.

Ini gambar minggu lepas


"Seluar jean zaman bujang dulu masih boleh sarung.
Bila pakai korset tidak membataskan pergerakan kita langsung. Boleh drive, boleh dukung anak. Saya pernah 10 minit dukung ainun sambil beratur nak pos barang. Memang tak rasa lenguh langsung. Sambil bantu bakar lemak, pakai PB ni pon boleh tegapkan badan kita. Berdiri dan duduk dalam keadaan postur badan yang betul. Nak mantapkan certain parts tu tak payah cakap, sarung jer PB terus nampak perubahan."


Testimoni 2:


"Cerita sebenar daripada kak Gee. Berjaya pakai seluar jean yang tersalah saiz (lebih kecil saiznya daripada yang biasa dipakai), itu pun tanpa Premium Beautiful. Lihatlah gambar, memang berbezakan sebelum dan selepas pakai Premium Beautiful. "


Testimoni 3: 



Tadaa!!! Perubahan yang ketara hanya selepas 5 minit.

♡ breast kendur makin menaik ✔
♡ perut buncit jadi kempis ✔
♡ pinggul flat jadi montok ✔
♡ postur badan jadi tegap ✔

Testimoni 4: 

"akak ni hilang 14kg hanya dengan pakai PB secara konsisten 8 jam setiap hari. Tak perlu bersenam atau pil kurus."


Testimoni 5:



Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL.

"Hanya 8 jam jer setiap hari confirm semua lemak akan hilang.. Tak geram ke tengok lemak menimbun kat paha, perut tu?
Ibu2 yang dah beranak 2 pon pakai PB tuk tampil anggun kurus macam anak dara"

Testimoni 6: 




Berat sebelum: 60kgs
Berat sekarang: 55kgs
 ==========================
PAKAI PB CORSET TURUN 5 KILO
========================== 

"Short story from her": Pakai premium beautiful masa wedding. Terus dapat sembunyikan semua spare tyre yg ada dan dapat shape badan yg cantik! Yang paling bestnya sbb sangat2 selesa! Yes sangat sangat selesa pakai PB corset walaupon keadaan yg panas terik. Berpeluh tak berhenti. Tp stil rasa selesa. Boleh nk senyum2 jumpa semua sanak sedara. Sanak saudara kenalan rapat semua pakat tegur badan dah makin kurus cantik dan ramping! Happy dan puas hati sangat dapat pujian melambung!

Posture badan amik gmbr pon okay. Orang kata bila jadi pengantin ni tak boleh makan smpai hbs. Tapi hari tu saya tak risaw. Walaupon tak sempat makan sebab layan semua tetamu hari tersebut tapi smpai jam 8.00 malam pun still xrasa lapar... hebat bukan?
Dengan penggunaan sebulan sahaja. Berat trun 5kg even dugaan nk diet tu mcm2 yg mendatang.. bukan sahaja badan makin cantik & berat berkurang. Tapi.. ade certain part yg penting bg wanita bg effect yg bgs!! Xboleh cerita kat sini. Sensored yang! "







kedua-dua gambar kat atas tu memang hasil pakai Premium Beautiful. Nak sarung mana2 baju tiada masalah. =)

* seluar palazo tu tersangatlah selesa untuk dipakai. material from soft korean lycra. Sejuk je. Siapa2 nak boleh contact saya.




Authorised Premium Beautiful Agent,
Ruby
013.211.3164



No comments:

Post a Comment