29 May 2015

How to Wear Premium Beautiful

Cara nak pakai corset Premium Beautiful ni sangat mudah dan boleh dilakukan sendiri di rumah tanpa bantuan orang lain.


"Penting untuk memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul bagi mengelakkan ketidakselesaan dan kesan yang kurang optimum. Sila dapatkan nasihat dari agent Premium Beautiful yang terlatih untuk memastikan anda memakai Premium beautiful mengikut cara yang sepatutnya"
Jadi bagaimana cara yang betul pemakaian Premium Beautiful?


Untuk membantu anda memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul, Ruby akan tunjukkan cara pemakaian Premium Beautiful mengikut aturan seperti dibawah :)

Jom kita sama-sama cuba...


STEP 1 : LONG GIRDLE



Kita mulakan dengan cara pemakaian 'Long Girdle'

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

Tips : Untuk mudah pakai Long Girdle ni, mula-mula kena kangkang kaki besar sikit, lepastu goyang-goyangkan pinggul kita macam kita berjoget2 & lompat2 sikit sambil tarik girdle ni. Mula-mula pakai memang rasa ketat sikit. Lama kelamaan pemakaian Premium Beautiful akan menjadi semakin mudah.


STEP 2 : LONG BRA


Seterusnya, cara pemakaian Long Bra

(1) Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
(2) Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa  (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
(5) Betulkan kedudukan bra


Tips : Mula-mula pakai bra ni memang susah sikit, mungkin memerlukan seseorang untuk tolong cangkukkan bra. Tapi bila dah biasa pakai, bra ni pun dah ikut acuan badan kita, senang jer nak cangkuk bra ni sendiri. ini berdasarkan pengalaman Ruby sendiri la.


STEP 3 : WAIST NIPPER

Dan yang terakhir, cara pemakaian Waist Nipper



(1) Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang             terakhir. Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas.
(2) Perhatikan garisan tengah dan pastikan 'rama-rama' diamond terletak di tengah dada
(3) Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
(4) Pemeriksaan sendiri.


Tips: Make sure bahagian tali yang dekat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.

Kalau ada yang masih kurang faham, boleh hubungi Ruby untuk khidmat nasihat. In shaa Allah Ruby  akan cuba membantu.


Jom Sama-sama jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita.


Berminat Mendapatkan Premium Beautiful anda yang Pertama? Jom hubungi Ruby sekarang..

Harga istimewa menanti anda.


Ruby
013-211 3164
ruby.yah88@gmail.com

No comments:

Post a Comment