28 April 2015

Premium Beautiful Gaya Muslimah

Bila cakap pasal korset, mesti orang ingat untuk kurus, supaya boleh pakai baju ketat ketat. Memang betul apa yang dikata. Sebab itulah keinginan seorang yang bergelar wanita. Nak sentiasa cantik, anggun, pinggang ramping, body solid.



Tapi ada jugak yang berkata camni..
"Kak..saya pakai jubah. Jubah yang besar ni dah boleh cover lemak2 kat badan.. jadi tak payah la nak pakai korset nih"

Kurang tepat kenyataan tu. Premium Beautiful ni sebenarnya direka 70% untuk KESIHATAN dan 30% untuk KECANTIKAN. Tak kisah baju jenis apa yang kita nak pakai nanti, PB inilah yang akan jaga kesihatan kita: jaga tulang belakang, postur berdiri, berjalan dan duduk yang betul.

Untuk kecantikan lagilah boleh. PB akan alihkan lemak ke tempat sepatutnya. Hasilnya payudara montok, pinggang ramping, pinggul mantap, body yang curvy.

Jadi pakailah apa jenis baju sekalipon, yang penting kita dapat body yang kita nak. Cantik untuk diri sendiri dan untuk suami juga bagi yang sudah berkahwin.

Jadi apa tunggu lagi? Cantik bergaya muslimah dengan Premium Beautiful.


Ruby
013-2113164
ruby.yah88@gmail.com