27 July 2017

Bio Ever Plus - Age Reversing Cream


Get this promo NOW! 

[NOVEMBER 2017]

Buy 1 bottle BIO EVER PLUS
[RM 268 - 50 gm]

you will get
FREE POSTAGE
FREE GIFT

WHATSAPP 013 211 3164
www.wasap.my/60132113164
-----

Trial Pack is now available
RM 64 - 10 gm 
(including postage)
www.wasap.my/60132113164
_______________________________________________


Produk baru yang dipasarkan oleh sahajidah Hai-O Marketing: Bio Ever Plus - Age Reversing Cream. Bio Ever Plus dipertingkatkan dengan Japanese Long Life Grass.

Apa yang uniknya dengan Japanese Long Life Grass ni?
Mengikut kajian tumbuhan ini boleh memanjangkan umur (mengikut kepercayaan orang jepun) dan secara logiknya ia boleh meningkatkan kesihatan.





Terbaru Bio Ever Plus - Age Reversing Cream



 Bio Ever Plus - Age Reversing Cream dirumus khas dengan ekstrak tumbuhan semulajadi  iaitu kacang soya (Glycine soja), pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa) dan Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou). Bio Ever Plus menyelaras dan menyeimbangkan hormon, mengembalikan keremajaan dan kesihatan secara semulajadi. 


Krim ini juga diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin E, ekstrak pokok Brazilian Candeia dan kolagen larut untuk memberikan pengalaman anti-penuaan yang unik dan menyeluiruh. 


Jom kita lihat apa kebaikan setiap bahan dalam Bio Ever Plus ni. 



KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)


 • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen

 • Menggalakkan sinltesis elastin dan kolagen
 • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit
 • Kaya Vitamin E (antioksida)



JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)


 • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal)
 • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa
 • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semulajadi dan cahaya matahari yang terik
 • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol
 • Amalan tradisi penduduk Okinawa untuk makan CHOU-MEI-SOU. Penduduk Okinawa mempunyai hayat antara yang paling panjang di dunia.



PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)


 • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka

 • menggalakkan penghasilan Kolagen



WILD YAM (DISCOREA VILLAS)


 • Komponen aktif, Diosgenin bleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesteron

 • menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti period pain, perubahan mood, dan ketidakselesaan akibat haid



EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL

 • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
 • mengurangkan pigmentasi
 • Terbukti tidak merengsakan kulit



VITAMIN B3

 • Mengurangkan garis halus dan kedutan
 • Menjadikan kulit lembut
 • Mengecilkan pori pada wajah



VITAMIN E

                                                         Antioksida yang kuat
                                                Menggalakkan penyembuhan luka
                                                          Melembabkan kulit
                                                      Melegakan dan Anti Radang



                              Fungsi utama Bio Ever Plus


 1. Menyihatkan tubuh badan

 2. Melanjutkan keremajaan

 3. Melancarkan sistem peredaran darah

 4. Membantu proses detoksifikasi

 5. Membantu melegakan masalah badan dan kulit yang timbul akibat hormon yang                    tidak seimbang

 6. Membentuk susuk badan yang seksi dan menawan

_________________________________________________________________________________

Kaedah Sapuan Bio Ever Plus 


Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/ anti-clockwise) sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut: 




Boleh juga sapu Bio Ever Plus ni pada tempat2 berikut;

  • pergelangan tangan
  • bahagian pelipat siku
  • belakang telinga
  • bawah rahang gigi
  • batas pinggang
  • bawah perut (bawah ari-ari)
  • celah kelangkang peha 

Bio Ever Plus ni sangatlah ajaib sehinggakan digelar susuk moden sebab boleh menegangkan yang mana kendur. 





_________________________________________________________________________________




FAQ



Mengapakah kesan Bio Ever Plus lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?



Bio Ever Plus bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. 





Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio Ever Plus membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.





Adakah Bio Ever Plus merupakan ubat?



Tidak. Kandungan utama Bio Ever Plus ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. 





Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio Ever Plus yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.










Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?



Bio Ever Plus kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidak seimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. 





Penggunaan Bio Ever Plus dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. 





Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio Ever Plus secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal.






Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?

Tidak. Bio Ever Plus tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. 


Fungsi Bio Ever Plus ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.


Bolehkah Bio Ever Plus digunakan semasa kedatangan haid?

Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio Ever Plus juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.


Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda?

Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.


Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio Ever Plus?

Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.


Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?

Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio Ever Plus bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. 


Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio Ever Plus digunakan oleh kaum lelaki?


Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio Ever Plus merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

_________________________________________________________________________________


TESTIMONI 


Testimoni 1: Sakit belakang hilang


Testimoni 2: Tiroid mengecil



Testimoni 3: Yang kendur menjadi tegang, yang buncit  jadi kempis.



Testimoni 4: menegangkan kulit yang kendur



Testimoni 5: Hilangkan lenguh badan


Testimoni 6: Tegangkan payudara

Testimoni 7: Jerawat hilang, pori mengecut. Kesan seawal 10 hari. Hanya sapu pada bawah rahang hingga ke belakang telinga.



Testimoni 8: Luka melecur cepat sembuh selepas 5 hari sapu Bio ever plus pada sekitar luka.




Testimoni 9: bengkak kelenjar di leher 





Banyak lagi testimoni yang ruby akan kongsikan. Stay tuned ye. 


Ruby nak belanja satu video. 


_________________________________________________________________________________

Pada yang berminat nak tahu lebih terperinci pasal krim anti penuaan Bio Ever Plus ni boleh hubungi hotline 013-211 3164 atau emailkan pada ruby.yah88@gmail.com... jangan lupa follow facebook dan instagram ruby tau (sila rujuk link on right side).


12 comments:

  1. Salam. Nak tanye. Boleh ke nk sapu benda ni dekat anu org bersunat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Bio Ever Plus bukan khas untuk luka. Yang untuk bersunat rasanya dah ada krim yg dibekalkan oleh hosp/klinik.

      BEP sesuai untuk luka yang dah kering. Kalau luka masih basah, sapu kat tepi/edge luka tu je.

      Delete
  2. Salam. Bagaimana dengan pasang surut (inguinal hernia)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Vlad Cosmos.
      Untuk inguinal hernia pon boleh. Sapu bio ever plus pada kawasan yang berkenaan.
      Boleh direct sms/ whatsapp 0132113164 untuk quick reply/ order. Tq 😊

      Delete
  3. Saya ada masalah kurap..boleh ke sapu bio ever ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. juga gunakan juga sabun marine essence ketika mandi .

      Delete
  4. SALAM SY NK TANYA KRIM NI BOLEH KE SAPU DI BAHAGIAN BELAKANG TELINGA ANAK SAYA,DIA ADA NAIK KALENJAR ..JUMPA DOC.CKP KALAU MEMBESAR KENA JUMPA PAKAR KALENJAR.BANTU SAYA YE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.
      Maaf lambat reply.

      Boleh sapu pada belakang telinga.
      Krim Bio Ever Plus ni memang bertindak pada kelenjar.

      Boleh whatsapp saya di 0132113164 untuk detail 😊

      Terima kasih

      Delete
  5. Utk tyroid blh x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas pertanyaan.
      Untuk tiroid boleh guna krim ni.
      Sapu pd bahagian yang bengkak tu.

      Untuk detail boleh hubungi 0132113164 😊

      Delete
  6. assalamualaikum..nk tye blh guna utk angn pasang(hernia) lelaki x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.
      Yup. Bio Ever Plus boleh digunakan untuk hernia.

      Untuk details boleh twrus whatsapp 013 211 3164 😊

      Delete