16 January 2016

7 Soalan Popular Tentang Premium Beautiful




 



1. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang?
 Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?


Jawapan : Tidak. Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron seta lain lain fabrik dan disulami dengan sinar infra red yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ekonomi. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.







2. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan terasa panas?

Jawapan: Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa serapan baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.





3. Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Jawapan : Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.



4. Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Jawapan : Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal pada tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.



5. Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?

Jawapan : Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.






6. Adakah pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Jawapan : Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukan kedudukannya kepada kedudukan yang betul serta mengeak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.



7. Adakah long brassiere harus dipakai bersama long girdle dan waist nipper?

Jawapan : Long Brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkat kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan posture badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle bersama sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.




_________________________________________________________________

Untuk mengetahui promosi terbaru Premium Beautiful, boleh hubungi Ruby di talian 
013-211 3164 atau email kepada ruby.yah88@gmail.com..  



09 January 2016

Testimoni Herba Maharani




Salam semua. Seperti yang dijanjikan, Ruby nak kongsi dengan anda testimoni hangat daripada mereka yang dah amalkan makan Herba Maharani @ Te Zhi Bai Feng Wan. 



Testimoni 1: " Asbab makan Maharani boleh mengandung. Tapi itu semua rezeki dariNya. KIta hanya merancang dan berusaha. 



Testimoni 2 : " Makan maharani period menjadi lancar'



Testimoni 3 : " Mengandung lagi!" 



Testimoni 4 : ' Bagus untuk membersihkan darah kotor dalam rahim. lagi bagus bila pakai Bio seleza"



Testimoni 5 : " Period jadi teratur selepas makan maharani'




Testimoni 6: " badan jadi lebih segar"



Testimoni 7 : " Mengandung jugak"



Testimoni 8 : " badan jadi lebih bertenaga selepas makan maharani"




Testimoni 9: Untuk kebahagiaan suami isteri




Testimoni 10:  Datang bulan lebih teratur



Testimoni 11: Atasi masalah keputihan dan keletihan.

 Testimoni 12: Terbaik sangat untuk hubungan suami isteri



Testimoni 13: conceive

Ada satu lagi testimoni hot daripada seorang wanita yang usianya sudah separuh abad. Kalau Ruby cerita mesti korang semua terkejut. Dikenali sebagai CDM Kak Mie, CDM 'outstation' dari Iraq. Percaya tak yang Kak Mie pada usia 52 tahun (kini 54 tahun) masih datang bulan dan lahirkan seorang baby. Sangat jarang kan dengan wanita berusia 50-an ke atas boleh mengandung dan lahirkan anak. Rahsia Kak Mie ialah produk 3 serangkai iaitu:
~ Premium Beautiful
~ Herba Maharani
~ Bb Plus Collagen

Patutlah nampak 10 tahun lagi muda. Muka anggun berseri dan badan pon masih tegap. Berat yang asalnya 90kg turun dan kekal 72 kg. 

***********

Ini bulan yang ke-2 Ruby makan Herba Maharani. Memang rasa lain sangat bila dah makan jamu ni. Badan lebih bertenaga, lebih ringan dan bagus untuk dalaman. 





Kehebatan Herba Maharani:-

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.






Ruby memang syorkan ibu-ibu yang selepas pantang makan Herba Maharani ni. Untuk mengembalikan tenaga, dan penting jugak untuk hubungan suami isteri ( tak nak cerita lebih kat sini). Yang berminat nak tahu lebih pasal Herba Maharani boleh hubungi Ruby yer.


04 January 2016

Herba Maharani @ Te Zhi Bai Feng Wan


PROMOSI TERKINI!!

 [NOVEMBER 2017]

BELI 3 KOTAK MAHARANI,

PERCUMA

*TRIAL PACK BIO SELEZA 


PENGHANTARAN PERCUMA

WHATSAPP 013 211 3164
________________________________________


Herba Maharani – Te Zhi Bai Feng Wan adalah pil herba tradisional Cina. Ia boleh dikatakan sebagai herba wanita sebab dirumus khas untuk kesihatan dan kesuburan wanita.

...................................

Kenapa pula pil herba Te Zhi Bai Feng Wan ini lebih dikenali sebagai Herba Maharani?




Herba tradisional Cina ni sebenarnya sangat terkenal di zaman Dinasti Ming sebagai ilmu & rahsia kecantikan awet muda & kesihatan lebih 3000 tahun yang lalu.
Masa tu Herba Maharani ni hanya digunakan secara ekslusif oleh keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda & kesihatan.


Te Zhi Bai Feng Wan dinamakan herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, antara maharani yang mengamalkan herba ini.



...................................

SIAPA MAHARANI TE ZHI?

Zaman dulu Maharaja Dinasti Ming dikatakan ada 9999 maharani dan gundik-gundik tapi Maharani Te Zhi merupakan kesayangan Maharaja.


Kalau seorang Maharaja pilih kasih dan sayang Maharani Te Zhi ni lebih dari perempuan-perempuan lain mestilah sebab dia cantik, kulit licin dan gebu, melahirkan anak lelaki sebagai waris dan sudah semestinya pandai melayan Maharaja dibilik tidur.

...................................

KELEBIHAN HERBA MAHARANI

Ubat herba tradisional Cina ini mengandungi 16 jenis ramuan berharga dengan pati ayam hitam (Bai Feng Wan) sebagai ramuan utama. Ayam hitam ni nama saintifik dia Gallus Gallus Domesticus juga dikenali sebagai ayam selasih atau ayam cemani atau ayam didik (dikalangan masyarakat Melayu dan Indonesia (waah.. banyaknya nama).

Ayam hitam ni memang digunakan sebagai amalan perubatan tradisional orang Melayu, Indonesia dan Cina. Banyak khasiatnya ayam hitam atau ayam selasih ni untuk wanita terutama yang telah berkahwin dan melahirkan anak.

Ayam hitam ni memang rupanya hitam legam. Bulu of course la hitam. Kulit, mata, paruh, kaki termasuklah daging dan tulang pun kehitaman jugak. Benda berkhasiat memang biasanya nampak tak sedap kan.





...................................

KHASIAT HERBA MAHARANI


Antara khasiat Herba Maharani dalam perubatan tradisional Cina ialah:

~ Melegakan kesakitan akibat senggugut
~ Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur
~ Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
~ Melancarkan peredaran darah
~ Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
~ Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
~ Menyuburkan badan sebelum dan selepas bersalin
~ Meningkatkan rangsangan, kebahagiaan kepada pasangan
...................................

HERBA MAHARANI ADALAH HALAL

Sebab Herba Maharani ni produk keluaran Beijing Tong Ren Tan dari negara China mestilah ada rasa ragu tentang status halalnya. Jangan risau dan ragu lagi sebab Herba Maharani adalah confirm halal.

Herba Maharani – Te Zhi Bai Feng Wan ini mendapat pengiktirafan Halal olehPertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh Jakim).
Pengeluar Herba Maharani iaitu Tong Ren Tang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing.

Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai Produk Terkenal di China pada tahun 1994. Diiktiraf sebagai Spesis Ubat Herba yang Terpelihara pada tahun 1998.




...................................

CARA GUNA PIL HERBA MAHARANI

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan tersebut)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

...................................

NAK BELI HERBA MAHARANI?

Harga Herba Maharani telah di naikkan oleh pihak syarikat kepada harga baru RM 98 sekotak mulai 1 Februari 2015.

Sekiranya tuan/puan berurusniaga dengan penjual/pengedar yang menjual dengan harga yang lebih rendah, maka kemungkinan besar tuan/puan membeli produk Herba Maharani Tiruan.

Dapatkan yang asli/tulen keluaran Syarikat Hai-O Marketing sdn. bhd.
Harga Sekotak Herba Maharani RM98.00

Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia – MAL 20014419T Disahkan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (yg diiktiraf JAKIM)

                                             

* testimoni pengguna Herba Maharani boleh klik sini.