09 February 2016

BEIJING..Saya Pasti Sampai!!




Seminggu lepas, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) telah pon mengumumkan pakej pelancongan yang baru. Ini yang seronok berniaga dengan SHOM selain dapat Bonus, syarikat juga menyediakan insentif-insentif yang menarik untuk para usahawan. Antaranya ialah 'FREE TRIP' ke merata dunia. Kalau sebelum ni nak pergi melancong ke luar negara setahun sekali pun belum tentu dapat, kali ni dengan SHOM anda pasti boleh.

Tapi, ke manakah kita nanti?

Kita akan ke BEIJING!!!



Semuanya adalah PERCUMA!

Layanan 5 Bintang
Pengangkutan PERCUMA!

Penginapan PERCUMA!
Makan PERCUMA!



Malah syarikat pun bagi juga duit saku/ duit poket tau.
Kita ni cuma perlu sediakan duit untuk membeli-belah je. 

Alhamdulillah. Nikmat!!


Apa yang menarik di Beijing ni? Sempat lah juga Ruby google tadi. Banyak rupanya tempat2 yang menarik untuk dilawati di Beijing nanti. Antaranya yang paling popular Great Wall of China, Forbidden City, Bell and Drum Tower, Temple of Heaven, Beijing National Stadium dan banyak lagi.

Great Wall of China

Forbidden City

Bell and Drum Tower


Temple of Heaven


Beijing National Stadium 


Beijing ni juga syurga membeli belah kan. nak beli sutera berkualiti tinggi, Beijing lah tempatnya. Mana tau kan nanti pergi sana dapat free sutera sepapan. hikhikhik..


Mana tau mungkin dibawa ke Panda House. Harap-harap Ruby pon boleh jumpe panda ye. Selalu tengok ikut Youtube video panda-panda yang comel ni. Rasa macam nak peluk buat tidur je. 








Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING PERCUMA!, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 angka) setiap bulan, Ruby membuka peluang untuk anda untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Di dalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.


Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahawan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya.


Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan.

 Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. 
In sha Allah


Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh terus menghubungi; 

Ruby : 013-211 3164


InsyaAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usaawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.



BERTEMU KITA DI BEIJING!