08 July 2017

SOALAN PANAS #5 : Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang kelima:


Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?



Dilemma para wanita nak beli ke tak Pb korset ni. Sama ada berbaloi ke tak? 
Kalau nak tahu PB korset ni dah lebih 20 tahun di pasaran dan merupakan korset yang paling murah dia antara korset-korset premium yang lain. 

Pada meraka yang dah rasa macammana Pb korset ni 'berjasa' pada badan sendiri mesti tak kisah duit yang dilaburkan untuk beli PB korset ni. Sekali semumur hidup je. 

sayang duit atau sayang badan sendiri?

kalau kita sendiri yang tak jaga diri sendiri, tiada orang lain dah nak tolong jagakan untuk kita. 😊





__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE
_________________________________________________________________


SOALAN PANAS #4 : Selesa tak pakai PREMIUM BEAUTIFUL korset?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang keempat:

Selesa tak pakai Premium Beautiful korset ni? 


Yang belum  pakai PB ni mesti tertanya-tanya ketat tak PB korset ni? Longgar sangat ke? Saiz S, M or L?

Jangan risau ye, kalau anda dapatkan PB ni daripada agent PB yang bertauliah 🙋 pasti tiada masalah nak dapatkan saiz yang sesuai. Takkan terlalu ketat atau longgar, ngam2 dengan saiz badan masing-masing. 

Fiorst timer pemakai PB biasanya ambil masa seminggu dua untuk sesuaikan badan dengan korset ni. Hasilnya pasti akan puaskan hati anda.!!





__________________________________________________________________

Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE


07 July 2017

SOALAN PANAS #3 : Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang ketiga:


Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


Antara soalan famous oleh para wanita. Premium Beautiful korset sangat sesuai dipakai oleh ibu yang berpantang, tak kisah yang bersalin NORMAL  atau  CZER. 

Kalau pakai PB ni, dah tak perlu pakai minyak panas atau ubat herba perut tu. Kalau nak sapu jugak, berbengkunglah dengan bengkung traditional. Sayang dengan fabrik PB ni kalau terkena minyak atau ubat tu. 😆


Yang bersalin normal tiada masalah, nak terus pakai selepas bersalin pun boleh. Atau nak tunggu luka bawah sembuh dulu pun tak apa. 

Bagi yang bersalin czer pula, boleh pakai bila luka jahitan tu dah sembuh. Nak tahu lebih lanjut pengalaman ibu CZER berpantang dengan Premium Beautiful korset, boleh tengok video di bawah. 

.
..
.








Apa kesan pada badan kita apabila pakai Premium Beautiful korset ketika berpantang?

Klik di sini untuk tahu pengalaman ruby berpantang dengan Premium Beautiful korset. 

__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE





05 July 2017

SOALAN PANAS #2 : Senang tak nak 'membuang' kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang kedua:

Senang tak nak ke toilet atau 'membuang' kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL korset?



Yang ni antara soalan lazim yang ditanya oleh mereka yang nak cuba pakai PB. 

' Tak susah ke nak ke toilet?'


Pendapat ruby lah kan, kalau tak pakai PB pun, kita still tanggalkan seluar kalau nak membuang kan? sama juga kalau pakai PB ni, tanggalkan je LONG GIRDLE tu dan teruskan hajat anda. 😁

Cuma ambil sedikit masa pada mereka yang belum biasa. Selepas seminggu dua pasti dah biasa dan tiada lagi masalah.  

Ada juga pemakai PB yang bagi tau pakai PB korset ni lagi senang kalau nak ke toilet sebabnya hanya perlu tanggalkan girlde je. sebabnya sebelum ni dia pakai korset yang 'one piece' tu, yang perlukan dia tanggalkan whole korset kalau nak ke toilet. 

Mudahnya PB ni kan..
😄😄😄






__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE

__________________________________________________________________




02 July 2017

SOALAN PANAS #1 : Betul ke Pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh kurus?

5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang pertama.

Betul ke dengan memakai Premium Beautiful kita boleh kurus?







______________________________________________________________________

Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE

_____________________________________________________________________

SOALAN PANAS #2 : Senang tak nak 'membuang' kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL?






Premium Beautiful Corset, Cara Mudah Untuk Ukur





Ada 4 bahagian badan yang perlu diukur bagi mendapatkan saiz Premium Beautiful korset yang betul. Sila lihat gambar si bawah untuk panduan.


Bahagian yang perlu diukur:

(1) Bust
(2) Underbust
(3) Waist
(4) Hips




(1) Bust - Ukur betul-betul diatas puncak dada (seperti gambar)



(2) Underbust - Buat ukuran untuk bawah dada pula



(3) Waist - Untuk ukuran yang tepat, ukuran pinggang haruslah selari dengan lekuk siku anda.



(4) Hips - Dan yang terakhir, ukuran untuk puncak pinggul





Nak lagi jelas macam mana cara ukur tu, boleh lihat video yang dikongsikan di bawah ni.









Measure all the 4 areas first, and then do let me know your size in 'cm'(centimeter).


I will get the right Premium Beautiful size for you. :)



NOTA: Penting untuk dapatkan ukuran yang tepat kerana Premium Beautiful corset memang dicipta mengikut setiap lekuk/potongan badan kita sebagai perempuan. Kesilapan mendapatkan ukuran yang tepat akan menyebabkan ketidakselesaan kepada kita.




 Premium Beautiful size



__________________________________________________________________________

Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE





20 January 2017

N'LICIOUS..so delicious & healthy

Salam semua.
Apa khabar? Ruby harap anda semua sentiasa sihat dan sentiasa dirahmati.


Nak cerita, pada Majlis Ulang Tahun Sahajidah Hai-O yang ke-24 yang lepas, para usahawan telah diperkenalkan dengan satu produk kesihatan terbaru iaitu N'LICIOUS.
N'LICIOUS merupakan  campuran minuman botani BUAH-BUAHAN, SAYUR-SAYURAN dengan ENZIM.








Fakta penting tentang N'LICIOUS.

Kaya dengan enzim yang berkualiti dan penting untuk setiap individu

⟴Dihasilkan dengan Teknologi Fermentasi 3-Peringkat

⟴Dirumus khas dengan 118 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, herba dan cendawan.

⟴Mengandungi semua 5 warna yang diperlukan dalam diet pelangi harian anda.

⟴Inonvasi pembungkusan cecair-dalam-sachet untuk mudahkan kita terus minum. gook..gook je,.

⟴yang penting produk N'LICIOUS ni disahkan HALAL oleh JAKIM






Kenapa enzim penting untuk tubuh badan kita?

1. Enzim adalah asas kepada setiap benda hidup. Berfungsi sebagai pemangkin dan terlibat dalam setiap proses biologi dalam badan manusia.

2. Enzim di dalam badan merosot dengan peningkatan usia.

3. Pengambilan enzim dalam makanan adalah sangat terhad sebab enzim ni wujud hanya dalam makanan mentah. Apabila makanan dimasak atau dipanaskan, proses pengoksidaan memusnahkan banyak enzim dalam makanan tersebut.

4. Enzim berkait rapat dengan PENCERNAAN, KECERGASAN , IMUNISASI & ANTIOKSIDAN.




TAHU TAK?

Makan sayur-sayuran dan buah-buahan setiap hari boleh

 ⟴mengurangkan risiko kanser

⟴mengurangkan risiko mendapat penyakit jantung, darah tinggi, katarak, semput dan penyakit peparu


⟴menggalakkan penuaan yang sihat


⟴menguatkan tulang dan gigi


⟴menguatkan daya ingatan


⟴menjaga kesihatan saluran kencing


⟴mengelakkan kegemukan dan obesiti


⟴menggalakkan paras gula yang sihat


⟴meningkatkan imunisasi badan



Sudahkan anda mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan hari ni?


Pernah tak anda terfikir kenapa buahan dan sayuran ni berwarna-warni? macam pelangi gitu.


sebab wujudnya FITONUTRIEN




______________________________________________________________


N'LICIOUS ni sesuai untuk


orang dewasa dan kanak-kanak 
semua peringkat umur boleh minum N'LICIOUS

➽mereka yang mempunyai masalah pencernaan 
Buah-buahan dan sayur-sayuran penting untuk pencernaan sebab mempunyai serat fiber yang tinggi.

➽mereka yang cepat penat
N'LICIOUS salah satu sumber tenaga tau

➽mereka yang kurang makan buahan dan sayuran 
N'LICIOUS sebagai alternatif bagi mereka yang kurang makan buahan/sayuran dalam diet seharian terutamanya kanak-kanak.

➽mereka yang cerewet untuk makan
memilih makanan mengundang pada kekurangan nutrisi, maka N'LICIOUS bertindak sebagai tambahan dalam nutrisi

➽mereka yang kuat makan
Pengambilan karbo / protein yang banyak berbanding buahan/sayuran. N'LICIOUS bertindak sebagai pelengkap menu.

➽penggemar makanan ringan
makanan ringan mengandungi banyak bahan pengawet, N'LICIOUS bertindak sebagai pengganti buahan/sayuran.




_______________________________________________________________________


meh Ruby belanja uols semua video pasal N'LICIOUS
enjoy watching!!







______________________________________________________________


Pada yang berminat nak tahu lebih terperinci pasal N'LICIOUS ni boleh hubungi hotline 013-211 3164 atau emailkan pada ruby.yah88@gmail.com... jangan lupa follow facebook dan instagram ruby tau (sila rujuk link on right side).







_______________________________________________________________________


PROMOSI TERKINI!!!

dengan pembelian 7 kotak N'LICIOUS, anda boleh jimat RM 149.00
Cepat-cepat hubungi 013-211 3164 sebelum promosi berakhir.