13 October 2017

NUR FAZURA - Duta SHOM

Terkejut ruby tengah2 malam tadi bila baca news ni kat group telegram PIN Biz School. 
.
.
.





Introducing our new ambassador - the one and only Ms. Fazura - an accomplished and much-celebrated artiste in Malaysia who will soon be the new face of Sahajidah Hai-O Marketing!


Wow! excited sangat bila tahu yang Fazura dengan rasminya jadi duta untuk SHOM. 

Bayangkan bila Fazura dah mula sarung korset Premium Beautiful nanti, lagilah meletoooop.

Itu belum pakai Infinence Skincare tau. 
Dan bermekap guna set Cozuma tu. 
Aishhh. Tak zabaar rasanya nak nengoknye.

Lepas tu kalau tiap-tiap pagi dia bersarapan dengan Min Kaffe. Walawehhh. Kopi garam buluh tu. 

Artis popular pun dah start guba produk SHOM, anda bila nak mencuba?

Nanti 4 Nov 2017 akan diadakan MUT SHOM yang ke 25. Agak-agak Fazura ada sekali tak?
Mesti lah kan ada. 
Mujur lah ruby dah beli tiket awal awal, menyesal nanti kalau terlepas.
.
.
.
Fazura ni dah lah cantik, ruby pon suka tengok dia berlakon. 

Teringat masa kat uni dulu, memang layan dan repeat jer 2 movie yang Fazura berlakon. Sorry dah tak ingat apa nama movie tu. Yang pertama Fazura berlakon dengan Maya Karin dan Aaron Aziz atas kapal cruise tu. Suka dengan watak dia yang acah2 macam private investigator. Pastu selalu sebut ' Oh my Gucci, Oh my Prada'.  

Second movie dengan seorang hero handsome ni. Fazura sebagai PA kot kat satu company si bapak hero tu. Dan dia ada blog ' mekanik girl' rasanya. Ada part dia naik motor sambil pakai baju princess yang ada sayap tu. 



And guess what?


Kebanyakan baju Fazura ni direka oleh Rizman Ruzaini. 
Masih kah anda ingat dengan Infinence Hijab by Rizman Ruzaini tu? 
Meletop tak baju2 tu? Cantik sangat kan. Ruby perasan jugak tiap kali Faz gayakan baju rekaan RR ni mesti jadi bualan media sebab meletop kebabom cantik bebenor baju tu. Sesuai sangat lah dengan Faz. 




kalau korang nak tahu apa kolaborasi SHOM dengan si cantik Fazura ni. stay tuned ok. 
more updates will coming soon!





27 July 2017

BIO SELEZA - PREMIUM FEMININE PAD

PROMOSI TERKINI

[ NOVEMBER 2017 ]


Beli 1 kotak Bio Seleza ( any boxes) 

PERCUMA  1 sachet SHAKE ME


WHATSAPP 013 211 3164
www.wasap.my/60132113164 ________________________________________



APA yang ANDA perlu TAHU 


Fakta 1:

"Kanser Pangkal Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas kanser payudara, dengan kematian sebanyak 266,000 seluruh dunia setahun. Statistik 2012 WHO juga menunjukkan sekurang-kurangnya 1447 wanita didiagnosis mengalami kanser pangkal rahim dengan lebih daripada 729 kematian sehari!"


Fakta 2:

"Kebanyakan tuala wanita di pasaran diperbuat daripada kertas terbuang seperti kertas lama, tisu, kotak i.e. ‘recycled paper’ atau pulpa kayu yang dilunturkan i.e. ‘bleach’ dengan bahan kimia pemutih. Jika digunakan dalam masa yang panjang boleh mengakibatkan masalah, keputihan, kekuningan, kehijauan, haid tak stabil, kegataln pada vagina  & berbau, masalah hormon, sukar hamil, pening, kurang tenaga ketika haid & jika dibiarkan berterusan mungkin mengakibatkan cyst, fibroid, kanser ovari, kanser pangkal rahim dan sebagainya"







ADAKAH KITA SEDAR YANG KITA JUGA TURUT TERDEDAH DENGAN RISIKO KESAN DARI PENGGUNAAN TUALA WANITA?


Jangan merisikokan diri kita jika kita mempunyai pilihan untuk mencegahnya.


Memperkenalkan


Tuala Wanita (pad) yang 100% selamat digunakan dan mengelakkan kita terdedah kepada risiko penggunaan tuala wanita yang biasa.







KENAPA PERLU BERTUKAR KEPADA BIO SELEZA?


"Bio Seleza Feminine Pad mengandungi hasil gabungan Teknologi Bio Velocity, Sinar Inframerah Jauh (FIR),Ion Negatif dan Nano Perak"


BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.







4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

Kesan Anti-Bakteria
Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi 



SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.



ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intim wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.


Bio Seleza juga mengandungi 'NANO PERAK' yang bertindak membunuh bakteria












"Bio Seleza Feminine Pad direka dengan fungsi penyerapanyang optimum, pembungkusan yang sempurna, Kain yang berkualiti tinggi dengan fungsi pengudaraan dan rekabentuk yang sangat selesa"


Bio Seleza menjalani pembungkusan yang sempurna bagi mengelakkan jangkitan bakteria dan kulat






Mempunyai daya penyerapan yang tinggi bagi mengelakkan bocor dan ketidakselesaan





Diperbuat dari lapisan yang berkualiti tinggi dan selamat. Tidak menggunakan bahan yang berbahaya seperti recycle paper dsb.




 Gel yang terkandung dalam Bi Seleza ni mampu menyerap sepenuhnya cecair yang keluar.  

Fungsi pengudaraan untuk membolehkan kulit bernafas dan mengelakkan jangkitan kulat dibahagian kulit sensetif




Masih lagi kurang faham, jom kita tengok perbandingan antara Bio Seleza dengan Tuala Wanita biasa




Kita jarang ambil tahu tentang kesan tuala wanita harian kita. Pada kita keselesaan dan selalu muncul di iklan cukup untuk menyakinkan kita pada sesuatu tuala wanita. 


Jarang kita ambil tahu tentang kesan jangka panjang dan tuala wanita yang kita gunakan setiap hari.


BERMINAT MENDAPATKAN SET 'BIO SELEZA' PERTAMA ANDA?





-----------------------------------------------------------
1. Bio Seleza Mixed Set :

30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang


Harga Bio Seleza (Mixed Set):


* Retail RM164.00 


= Total 96 pcs
-----------------------------------------------------------

2. Bio Seleza Day Safe :

10 pcs x 6 pack pad siang


Harga Bio Seleza (Day Safe)


* Retail RM160.00 


= Total 60 pcs
-----------------------------------------------------------

3. Bio Seleza Panty Liner :

30 pcs x 6 pack pantiliner


Harga Bio Seleza(Panty Liner)


* Retail RM174.00 


=Total 180 pcs
-----------------------------------------------------------

4. Bio Seleza Night safe :

8 pcs x 6 pack pantiliner


Harga Bio Seleza(Panty Liner)


* Retail RM160.00 


=Total 48 pcs
-----------------------------------------------------------

Hubungi Ruby ( 013-211-3164)





ruby.yah88@gmail.com



















________________________________________


Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA 'Bio Seleza' bersama Ruby?


Ruby berbesar hati mempelawa anda semua untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga menerusi program usahasama pengedar 'Bio Seleza '. 


* Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM
* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan/Bimbingan PERCUMA diberikan
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%
* Dan bermacam-macam lagi kelebihan


Boleh Text/Whatsapp:
-------------------------------
Hubungi Ruby ( 013-211-3164)

ruby.yah88@gmail.com

Bio Ever Plus - Age Reversing Cream


Get this promo NOW! 

[NOVEMBER 2017]

Buy 1 bottle BIO EVER PLUS
[RM 268 - 50 gm]

you will get
FREE POSTAGE
FREE GIFT

WHATSAPP 013 211 3164
www.wasap.my/60132113164
-----

Trial Pack is now available
RM 64 - 10 gm 
(including postage)
www.wasap.my/60132113164
_______________________________________________


Produk baru yang dipasarkan oleh sahajidah Hai-O Marketing: Bio Ever Plus - Age Reversing Cream. Bio Ever Plus dipertingkatkan dengan Japanese Long Life Grass.

Apa yang uniknya dengan Japanese Long Life Grass ni?
Mengikut kajian tumbuhan ini boleh memanjangkan umur (mengikut kepercayaan orang jepun) dan secara logiknya ia boleh meningkatkan kesihatan.





Terbaru Bio Ever Plus - Age Reversing Cream



 Bio Ever Plus - Age Reversing Cream dirumus khas dengan ekstrak tumbuhan semulajadi  iaitu kacang soya (Glycine soja), pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa) dan Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou). Bio Ever Plus menyelaras dan menyeimbangkan hormon, mengembalikan keremajaan dan kesihatan secara semulajadi. 


Krim ini juga diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin E, ekstrak pokok Brazilian Candeia dan kolagen larut untuk memberikan pengalaman anti-penuaan yang unik dan menyeluiruh. 


Jom kita lihat apa kebaikan setiap bahan dalam Bio Ever Plus ni. 



KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)


 • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen

 • Menggalakkan sinltesis elastin dan kolagen
 • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit
 • Kaya Vitamin E (antioksida)



JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)


 • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal)
 • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa
 • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semulajadi dan cahaya matahari yang terik
 • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol
 • Amalan tradisi penduduk Okinawa untuk makan CHOU-MEI-SOU. Penduduk Okinawa mempunyai hayat antara yang paling panjang di dunia.



PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)


 • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka

 • menggalakkan penghasilan Kolagen



WILD YAM (DISCOREA VILLAS)


 • Komponen aktif, Diosgenin bleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesteron

 • menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti period pain, perubahan mood, dan ketidakselesaan akibat haid



EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL

 • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
 • mengurangkan pigmentasi
 • Terbukti tidak merengsakan kulit



VITAMIN B3

 • Mengurangkan garis halus dan kedutan
 • Menjadikan kulit lembut
 • Mengecilkan pori pada wajah



VITAMIN E

                                                         Antioksida yang kuat
                                                Menggalakkan penyembuhan luka
                                                          Melembabkan kulit
                                                      Melegakan dan Anti Radang


SHAKE ME

PROMOSI TERKINI!!



[NOVEMBER 2017]

Trial Pack Shake Me
5 sachet

RM35 include postage 

atau



dengan pembelian 3 kotak  N'LICIOUS dan 6 kotak SHAKE ME 

anda akan mendapat REBATE RM100







WHATSAPP 013-211 3164
www.wasap.my/60132113164

____________________________________________


Salam semua.
Apa  khabar?
Ruby harap kita semua ceria dan kesihatan sentiasa terpelihara.
Bercakap pasal kesihatan, ada produk terbaru tau yang Ruby nak perkenalkan.



SHAKE ME merupakan produk kesihatan baru yang diperkenalkan oleh Sahajidah Hai O Marketing bermula September 2016. Ianya sejenis minuman kesihatan yang dirumus khas, campuran SOYA dan GARAM BULUH. 



SHAKE ME sesuai diamalkan untuk anda yang nak mengawal berat badan, samada nak TURUNKAN BERAT BADAN atau nak NAIKKAN BERAT BADAN. 
Yang berbeza hanyalah cara pengambilannya. 




Berasaskan 3 konsep 'M' iaitu MINERAL, MAINTENANCE dan METABOLISM,
kandungan Shake Me telah dirumus khas dengan 3 ramuan utama iaitu:

Protein Soya
Garam Buluh
L-Carnitine 'Ejen Pembakar lemak'


________________________________________________________________

Keistimewaan Shake Me

  Rendah kalori - 90 kCal/ hidangan

Tinggi dalam protein & serat


Sumber Kalsium & Magnesium


Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral


Tinggi dengan antioxidan


Tiada gula tambahan


Tiada bahan pengawet


Tiada pewarna sintetik


Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga, menjaga kesihatan dan pelangsingan badan. 


___________________________________________________________



5 sebab mengapa PROTEIN merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan.

Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan lebih 'feel satiesfied'.

Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif.

Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

Protein bertindak sebagai pemangkin untuk membakar lemak.

Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal.







Kenapa SHAKE ME perlu jadi salah satu menu wajib anda?

Membekalkan mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan.

Membuang toksik yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan metabolisma sel badan.

Mengimbangi hormon badan, mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang diidamkan.


_____________________________________________________________

Siapa yang sesuai untuk minum SHAKE ME?

- orang dewasa yang bekerja
- warga emas
- remaja dan kanak-kanak yang sedang membesar
- vegetarian
- mereka yang cepat keletihan
- anda yang ingin mengawal berat badan 




________________________________________________________________

Cara Pengambilan

Campurkan 1 sachet Shake Me ke dalam 200 ml air. Elakkan daripada menggunakan air panas. Goncang sehingga sebati dan minum dengan segera. 

Kalau nak campurkan dengan 1 sachet Min Kaffe pon boleh. Rasanya lagi ummmpp..sedap!




Produk Shake ME ni sesuai untuk anda yang ingin mengawal berat badan, samada NAK KURUS atau NAK NAIKKAN BERAT BADAN. 

* Bagi yang ingin KURANGKAN BERAT / KURUS, SHAKE ME diambil sebagai pengganti makanan.

* Bagi yang ingin NAIKKAN BERAT, ambil 2 sachet SHAKE ME selepas lunch dan dinner. 

_____________________________________________________

Testimoni Pengguna




























Klik sini untuk video koleksi gambar mereka yang dah berjaya turun berat badan dengan Shake Me.

________________________________________________________



Dengan pembelian sekotak Shake Me juga, ruby akan kongsikan dengan anda semua cara diet ala Shake Me. In sha Allah berkesan pada yang konsisten amalkannya. Mudah mudahan berkuranglah berat badan itu dan berjaya mendapat bentuk badan yang diidamkan. 

apa tunggu lagi?


Dapatkan Shake Me anda sekarang.

1 kotak / 20 sachet  / 25 g per sachet.

Hanya RM 118.00 sahaja

Hubungi Ruby ( 013-211-3164)

ruby.yah88@gmail.com

____________________________________________________________________


PROMOSI TERKINI!

dengan pembelian 3 kotak  N'LICIOUS dan 6 kotak SHAKE ME 
anda akan mendapat REBATE RM100


.
.
.

Trial Pack Shake Me
5 sachet
RM35 include postage 
_______________________________________________________________________





Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA 'Shake Me' bersama Ruby?


Ruby berbesar hati mempelawa anda semua untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga menerusi program usahasama pengedar 'Shake Me'. 


* Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM
* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan/Bimbingan PERCUMA diberikan
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%

* Dan bermacam-macam lagi kelebihan


Hubungi Ruby ( 013-211-3164)
ruby.yah88@gmail.com