27 July 2017

BIO SELEZA - PREMIUM FEMININE PAD

PROMOSI TERKINI

[ AUGUST 2017 ]


Beli 1 kotak Bio Seleza ( any boxes) 

PERCUMA  1 sachet SHAKE ME


WHATSAPP 013 211 3164

________________________________________



APA yang ANDA perlu TAHU 


Fakta 1:

"Kanser Pangkal Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas kanser payudara, dengan kematian sebanyak 266,000 seluruh dunia setahun. Statistik 2012 WHO juga menunjukkan sekurang-kurangnya 1447 wanita didiagnosis mengalami kanser pangkal rahim dengan lebih daripada 729 kematian sehari!"


Fakta 2:

"Kebanyakan tuala wanita di pasaran diperbuat daripada kertas terbuang seperti kertas lama, tisu, kotak i.e. ‘recycled paper’ atau pulpa kayu yang dilunturkan i.e. ‘bleach’ dengan bahan kimia pemutih. Jika digunakan dalam masa yang panjang boleh mengakibatkan masalah, keputihan, kekuningan, kehijauan, haid tak stabil, kegataln pada vagina  & berbau, masalah hormon, sukar hamil, pening, kurang tenaga ketika haid & jika dibiarkan berterusan mungkin mengakibatkan cyst, fibroid, kanser ovari, kanser pangkal rahim dan sebagainya"







ADAKAH KITA SEDAR YANG KITA JUGA TURUT TERDEDAH DENGAN RISIKO KESAN DARI PENGGUNAAN TUALA WANITA?


Jangan merisikokan diri kita jika kita mempunyai pilihan untuk mencegahnya.


Memperkenalkan


Tuala Wanita (pad) yang 100% selamat digunakan dan mengelakkan kita terdedah kepada risiko penggunaan tuala wanita yang biasa.







KENAPA PERLU BERTUKAR KEPADA BIO SELEZA?


"Bio Seleza Feminine Pad mengandungi hasil gabungan Teknologi Bio Velocity, Sinar Inframerah Jauh (FIR),Ion Negatif dan Nano Perak"


BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.







4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

Kesan Anti-Bakteria
Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi 



SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.



ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intim wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.


Bio Seleza juga mengandungi 'NANO PERAK' yang bertindak membunuh bakteria












"Bio Seleza Feminine Pad direka dengan fungsi penyerapanyang optimum, pembungkusan yang sempurna, Kain yang berkualiti tinggi dengan fungsi pengudaraan dan rekabentuk yang sangat selesa"


Bio Seleza menjalani pembungkusan yang sempurna bagi mengelakkan jangkitan bakteria dan kulat






Mempunyai daya penyerapan yang tinggi bagi mengelakkan bocor dan ketidakselesaan





Diperbuat dari lapisan yang berkualiti tinggi dan selamat. Tidak menggunakan bahan yang berbahaya seperti recycle paper dsb.




 Gel yang terkandung dalam Bi Seleza ni mampu menyerap sepenuhnya cecair yang keluar.  

Fungsi pengudaraan untuk membolehkan kulit bernafas dan mengelakkan jangkitan kulat dibahagian kulit sensetif




Masih lagi kurang faham, jom kita tengok perbandingan antara Bio Seleza dengan Tuala Wanita biasa




Kita jarang ambil tahu tentang kesan tuala wanita harian kita. Pada kita keselesaan dan selalu muncul di iklan cukup untuk menyakinkan kita pada sesuatu tuala wanita. 


Jarang kita ambil tahu tentang kesan jangka panjang dan tuala wanita yang kita gunakan setiap hari.


BERMINAT MENDAPATKAN SET 'BIO SELEZA' PERTAMA ANDA?





-----------------------------------------------------------
1. Bio Seleza Mixed Set :

30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang


Harga Bio Seleza (Mixed Set):


* Retail RM164.00 


= Total 96 pcs
-----------------------------------------------------------

2. Bio Seleza Day Safe :

10 pcs x 6 pack pad siang


Harga Bio Seleza (Day Safe)


* Retail RM160.00 


= Total 60 pcs
-----------------------------------------------------------

3. Bio Seleza Panty Liner :

30 pcs x 6 pack pantiliner


Harga Bio Seleza(Panty Liner)


* Retail RM174.00 


=Total 180 pcs
-----------------------------------------------------------

4. Bio Seleza Night safe :

8 pcs x 6 pack pantiliner


Harga Bio Seleza(Panty Liner)


* Retail RM160.00 


=Total 48 pcs
-----------------------------------------------------------

Hubungi Ruby ( 013-211-3164)





ruby.yah88@gmail.com














video




________________________________________


Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA 'Bio Seleza' bersama Ruby?


Ruby berbesar hati mempelawa anda semua untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga menerusi program usahasama pengedar 'Bio Seleza '. 


* Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM
* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan/Bimbingan PERCUMA diberikan
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%
* Dan bermacam-macam lagi kelebihan


Boleh Text/Whatsapp:
-------------------------------
Hubungi Ruby ( 013-211-3164)

ruby.yah88@gmail.com

Bio Ever Plus - Age Reversing Cream


SALE- BRATE SEPTEMBER with us!!
Get this promo NOW! 

[SEPTEMBER 2017]

Buy 1 bottle BIO EVER PLUS

FREE POSTAGE
FREE GIFT



Whatsapp 0132113164


_______________________________________________


Produk baru yang dipasarkan oleh sahajidah Hai-O Marketing: Bio Ever Plus - Age Reversing Cream. Bio Ever Plus dipertingkatkan dengan Japanese Long Life Grass.

Apa yang uniknya dengan Japanese Long Life Grass ni?
Mengikut kajian tumbuhan ini boleh memanjangkan umur (mengikut kepercayaan orang jepun) dan secara logiknya ia boleh meningkatkan kesihatan.





Terbaru Bio Ever Plus - Age Reversing Cream



 Bio Ever Plus - Age Reversing Cream dirumus khas dengan ekstrak tumbuhan semulajadi  iaitu kacang soya (Glycine soja), pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa) dan Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou). Bio Ever Plus menyelaras dan menyeimbangkan hormon, mengembalikan keremajaan dan kesihatan secara semulajadi. 


Krim ini juga diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin E, ekstrak pokok Brazilian Candeia dan kolagen larut untuk memberikan pengalaman anti-penuaan yang unik dan menyeluiruh. 


Jom kita lihat apa kebaikan setiap bahan dalam Bio Ever Plus ni. 



KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)


 • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen

 • Menggalakkan sinltesis elastin dan kolagen
 • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit
 • Kaya Vitamin E (antioksida)



JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)


 • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal)
 • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa
 • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semulajadi dan cahaya matahari yang terik
 • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol
 • Amalan tradisi penduduk Okinawa untuk makan CHOU-MEI-SOU. Penduduk Okinawa mempunyai hayat antara yang paling panjang di dunia.



PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)


 • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka

 • menggalakkan penghasilan Kolagen



WILD YAM (DISCOREA VILLAS)


 • Komponen aktif, Diosgenin bleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesteron

 • menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti period pain, perubahan mood, dan ketidakselesaan akibat haid



EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL

 • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
 • mengurangkan pigmentasi
 • Terbukti tidak merengsakan kulit



VITAMIN B3

 • Mengurangkan garis halus dan kedutan
 • Menjadikan kulit lembut
 • Mengecilkan pori pada wajah



VITAMIN E

                                                         Antioksida yang kuat
                                                Menggalakkan penyembuhan luka
                                                          Melembabkan kulit
                                                      Melegakan dan Anti Radang


SHAKE ME

PROMOSI
[AUGUST 2017]

Trial Pack Shake Me
5 sachet

RM35 include postage 


WHATSAPP 013-211 3164

____________________________________________________________


Salam semua.
Apa  khabar?
Ruby harap kita semua ceria dan kesihatan sentiasa terpelihara.
Bercakap pasal kesihatan, ada produk terbaru tau yang Ruby nak perkenalkan.



SHAKE ME merupakan produk kesihatan baru yang diperkenalkan oleh Sahajidah Hai O Marketing bermula September 2016. Ianya sejenis minuman kesihatan yang dirumus khas, campuran SOYA dan GARAM BULUH. 



SHAKE ME sesuai diamalkan untuk anda yang nak mengawal berat badan, samada nak TURUNKAN BERAT BADAN atau nak NAIKKAN BERAT BADAN. 
Yang berbeza hanyalah cara pengambilannya. 




Berasaskan 3 konsep 'M' iaitu MINERAL, MAINTENANCE dan METABOLISM,
kandungan Shake Me telah dirumus khas dengan 3 ramuan utama iaitu:

Protein Soya
Garam Buluh
L-Carnitine 'Ejen Pembakar lemak'


________________________________________________________________

Keistimewaan Shake Me

  Rendah kalori - 90 kCal/ hidangan

Tinggi dalam protein & serat


Sumber Kalsium & Magnesium


Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral


Tinggi dengan antioxidan


Tiada gula tambahan


Tiada bahan pengawet


Tiada pewarna sintetik


Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga, menjaga kesihatan dan pelangsingan badan. 


___________________________________________________________



5 sebab mengapa PROTEIN merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan.

Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan lebih 'feel satiesfied'.

Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif.

Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

Protein bertindak sebagai pemangkin untuk membakar lemak.

Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal.







Kenapa SHAKE ME perlu jadi salah satu menu wajib anda?

Membekalkan mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan.

Membuang toksik yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan metabolisma sel badan.

Mengimbangi hormon badan, mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang diidamkan.


_____________________________________________________________

Siapa yang sesuai untuk minum SHAKE ME?

- orang dewasa yang bekerja
- warga emas
- remaja dan kanak-kanak yang sedang membesar
- vegetarian
- mereka yang cepat keletihan
- anda yang ingin mengawal berat badan 




________________________________________________________________

Cara Pengambilan

Campurkan 1 sachet Shake Me ke dalam 200 ml air. Elakkan daripada menggunakan air panas. Goncang sehingga sebati dan minum dengan segera. 

Kalau nak campurkan dengan 1 sachet Min Kaffe pon boleh. Rasanya lagi ummmpp..sedap!




Produk Shake ME ni sesuai untuk anda yang ingin mengawal berat badan, samada NAK KURUS atau NAK NAIKKAN BERAT BADAN. 

* Bagi yang ingin KURANGKAN BERAT / KURUS, SHAKE ME diambil sebagai pengganti makanan.

* Bagi yang ingin NAIKKAN BERAT, ambil 2 sachet SHAKE ME selepas lunch dan dinner. 

_____________________________________________________

Testimoni Pengguna




























Klik sini untuk video koleksi gambar mereka yang dah berjaya turun berat badan dengan Shake Me.

________________________________________________________



Dengan pembelian sekotak Shake Me juga, ruby akan kongsikan dengan anda semua cara diet ala Shake Me. In sha Allah berkesan pada yang konsisten amalkannya. Mudah mudahan berkuranglah berat badan itu dan berjaya mendapat bentuk badan yang diidamkan. 

apa tunggu lagi?


Dapatkan Shake Me anda sekarang.

1 kotak / 20 sachet  / 25 g per sachet.

Hanya RM 118.00 sahaja

Hubungi Ruby ( 013-211-3164)

ruby.yah88@gmail.com

____________________________________________________________________


PROMOSI TERKINI!

Dengan pembelian 6 kotak Shake Me, anda akan mendapat 1 botol Shake Me Shaker.
Terdapat 3 pilihan warna: 
Purple
Blue
White



.
.
.

Trial Pack Shake Me
5 sachet
RM35 include postage 
_______________________________________________________________________





Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA 'Shake Me' bersama Ruby?


Ruby berbesar hati mempelawa anda semua untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga menerusi program usahasama pengedar 'Shake Me'. 


* Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM
* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan/Bimbingan PERCUMA diberikan
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%

* Dan bermacam-macam lagi kelebihan


Hubungi Ruby ( 013-211-3164)
ruby.yah88@gmail.com


08 July 2017

SOALAN PANAS #5 : Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang kelima:


Berbaloi ke beli PREMIUM BEAUTIFUL korset?



Dilemma para wanita nak beli ke tak Pb korset ni. Sama ada berbaloi ke tak? 
Kalau nak tahu PB korset ni dah lebih 20 tahun di pasaran dan merupakan korset yang paling murah dia antara korset-korset premium yang lain. 

Pada meraka yang dah rasa macammana Pb korset ni 'berjasa' pada badan sendiri mesti tak kisah duit yang dilaburkan untuk beli PB korset ni. Sekali semumur hidup je. 

sayang duit atau sayang badan sendiri?

kalau kita sendiri yang tak jaga diri sendiri, tiada orang lain dah nak tolong jagakan untuk kita. 😊





__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE
_________________________________________________________________