05 July 2017

SOALAN PANAS #2 : Senang tak nak 'membuang' kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang kedua:

Senang tak nak ke toilet atau 'membuang' kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL korset?



Yang ni antara soalan lazim yang ditanya oleh mereka yang nak cuba pakai PB. 

' Tak susah ke nak ke toilet?'


Pendapat ruby lah kan, kalau tak pakai PB pun, kita still tanggalkan seluar kalau nak membuang kan? sama juga kalau pakai PB ni, tanggalkan je LONG GIRDLE tu dan teruskan hajat anda. 😁

Cuma ambil sedikit masa pada mereka yang belum biasa. Selepas seminggu dua pasti dah biasa dan tiada lagi masalah.  

Ada juga pemakai PB yang bagi tau pakai PB korset ni lagi senang kalau nak ke toilet sebabnya hanya perlu tanggalkan girlde je. sebabnya sebelum ni dia pakai korset yang 'one piece' tu, yang perlukan dia tanggalkan whole korset kalau nak ke toilet. 

Mudahnya PB ni kan..
😄😄😄






__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE

__________________________________________________________________




No comments:

Post a Comment