07 July 2017

SOALAN PANAS #3 : Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


5 soalan panas tentang PREMIUM BEAUTIFUL korset



Yang ketiga:


Sesuai ke ibu bersalin pakai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang?


Antara soalan famous oleh para wanita. Premium Beautiful korset sangat sesuai dipakai oleh ibu yang berpantang, tak kisah yang bersalin NORMAL  atau  CZER. 

Kalau pakai PB ni, dah tak perlu pakai minyak panas atau ubat herba perut tu. Kalau nak sapu jugak, berbengkunglah dengan bengkung traditional. Sayang dengan fabrik PB ni kalau terkena minyak atau ubat tu. 😆


Yang bersalin normal tiada masalah, nak terus pakai selepas bersalin pun boleh. Atau nak tunggu luka bawah sembuh dulu pun tak apa. 

Bagi yang bersalin czer pula, boleh pakai bila luka jahitan tu dah sembuh. Nak tahu lebih lanjut pengalaman ibu CZER berpantang dengan Premium Beautiful korset, boleh tengok video di bawah. 

.
..
.








Apa kesan pada badan kita apabila pakai Premium Beautiful korset ketika berpantang?

Klik di sini untuk tahu pengalaman ruby berpantang dengan Premium Beautiful korset. 

__________________________________________________________________


Hubungi 

Ruby ( 013-211-3164) 

atau 

ruby.yah88@gmail.com

untuk Promosi Terkini PREMIUM BEAUTIFUL 

*FREE TRIAL
* FREE FITTING
*FREE POSTAGE





No comments:

Post a Comment