13 October 2017

NUR FAZURA - Duta SHOM

Terkejut ruby tengah2 malam tadi bila baca news ni kat group telegram PIN Biz School. 
.
.
.





Introducing our new ambassador - the one and only Ms. Fazura - an accomplished and much-celebrated artiste in Malaysia who will soon be the new face of Sahajidah Hai-O Marketing!


Wow! excited sangat bila tahu yang Fazura dengan rasminya jadi duta untuk SHOM. 

Bayangkan bila Fazura dah mula sarung korset Premium Beautiful nanti, lagilah meletoooop.

Itu belum pakai Infinence Skincare tau. 
Dan bermekap guna set Cozuma tu. 
Aishhh. Tak zabaar rasanya nak nengoknye.

Lepas tu kalau tiap-tiap pagi dia bersarapan dengan Min Kaffe. Walawehhh. Kopi garam buluh tu. 

Artis popular pun dah start guba produk SHOM, anda bila nak mencuba?

Nanti 4 Nov 2017 akan diadakan MUT SHOM yang ke 25. Agak-agak Fazura ada sekali tak?
Mesti lah kan ada. 
Mujur lah ruby dah beli tiket awal awal, menyesal nanti kalau terlepas.
.
.
.
Fazura ni dah lah cantik, ruby pon suka tengok dia berlakon. 

Teringat masa kat uni dulu, memang layan dan repeat jer 2 movie yang Fazura berlakon. Sorry dah tak ingat apa nama movie tu. Yang pertama Fazura berlakon dengan Maya Karin dan Aaron Aziz atas kapal cruise tu. Suka dengan watak dia yang acah2 macam private investigator. Pastu selalu sebut ' Oh my Gucci, Oh my Prada'.  

Second movie dengan seorang hero handsome ni. Fazura sebagai PA kot kat satu company si bapak hero tu. Dan dia ada blog ' mekanik girl' rasanya. Ada part dia naik motor sambil pakai baju princess yang ada sayap tu. 



And guess what?


Kebanyakan baju Fazura ni direka oleh Rizman Ruzaini. 
Masih kah anda ingat dengan Infinence Hijab by Rizman Ruzaini tu? 
Meletop tak baju2 tu? Cantik sangat kan. Ruby perasan jugak tiap kali Faz gayakan baju rekaan RR ni mesti jadi bualan media sebab meletop kebabom cantik bebenor baju tu. Sesuai sangat lah dengan Faz. 




kalau korang nak tahu apa kolaborasi SHOM dengan si cantik Fazura ni. stay tuned ok. 
more updates will coming soon!